Interviu ViiLa Munte – cum a luat naștere acest refugiu pentru trup, minte și suflet

Interviu ViiLa Munte – cum a luat naștere acest refugiu pentru trup, minte și suflet

Escapadele la munte sunt o adevărată sursă de bună dispoziție. Acesta este locul în care te poți relaxa, respirând aer curat. Odată ce ți-ai luat porția de energie ești pregătit să înfrunți orice provocare. Iubeşti natura, aerul proaspăt și relaxarea? Simţi că trebuie să mai evadezi din cotidian şi să îţi încarci bateriile? Plănuieşti o ieşire cu familia și prietenii? Alegerea potrivită pentru tine este „ViiLa Munte”. Te vei relaxa la poalele munţilor Călimani, la 20 km de municipiul Topliţa.

Cabana este dotată cu tot ce îți trebuie și poți să iei cu tine până la 19 persoane. Bucătăria este dotată cu veselă, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, cafetieră, mixer, prăjitor de pâine etc. În plus, te așteaptă un grătar şi un ceaun pentru mesele servite în inima naturii. Aflăm în exclusivitate cum a luat naștere acest refugiu pentru trup, minte și suflet.

  1. Cum a luat naștere ViiLa Munte, acest refugiu pentru trup, minte și suflet?

 

A fost cabana familiei, și funcționa doar pentru familie și prieteni.  La un moment dat m-am gândit ca ar putea fi un loc potrivit și pentru prietenii din afara familiei.

 

  1. Când ați pus prima cărămidă la baza proiectului? Ați avut vreun sprijin?

 

În urmă cu trei ani mi-am propus să transform cabana familiei într-o afacere. După o discuție cu familia am hotărât sa fac o încercare și să o includ în circuitul turistic. De când am început am beneficiat de sprijinul familiei atât logistic, cât și financiar. A urmat recompartimentarea camerelor, am construit foișorul și ciubărul. Tot timpul mai găsesc câte ceva de făcut. Tot timpul mă gândesc ce aș mai putea face să sporesc confortul turiștilor, dar și posibilitățile de relaxare și distracție.

 

  1. Ce aduce nou conceptul ViiLa Munte față de restul competitorilor?

 

Pot să spun că noutatea este reprezentată de intimitate, poziționarea ei în mijlocul pădurii, iar, facilitățile pe care le oferim cu siguranță pot fi găsite la orice altă cabană, dar condițiile oferite de locație nu pot fi schimbate.

 

  1. De ce ați ales zona munților Călimani? Ce e deosebit la această zonă?

Nu pot spune neapărat că am ales-o fix aici și am dezvoltat tot conceptul în jurul a ceea ce mi-a oferit locația și natura. Toată zona munților Călimani este deosebită. Cabana ViiLa Munte este aproape de lacul Iezăr, și din fericire avem parte de peisaje spectaculoase în orice anotimp.

 

  1. Ce pachete și servicii oferiți celor care vă trec pragul?

 

Drumeții, excursii pentru adulții și copii, iarna avem plimbări cu ATV-ul și snow-mobilul, mașini de teren, drumeții ecvestre în toate anotimpurile, chiar și plimbări cu sania trasă de cai.

 

  1. Ce planuri aveți pentru acest an?

 

Planuri sunt multe, sper că anul acesta condițiile sanitare să nu împiedice realizarea lor. Îmi doresc  să dezvolt atât linia de servicii pe care le oferim clienților, cât și posibilitățile de recreere și agrement.

 

  1. Cum v-a afectat pandemia în anul trecut și ce vă doriți să îmbunătățiți în acest sens?

Aproape patru luni am fost închiși ca toată lumea. După ce s-a ridicat starea de urgență încet, încet au început să se intereseze turiștii de cabană și ne-au trecut pragul.

 

Ce mi-ar plăcea să îmbunătățesc?! Aș da timpul înapoi și l-aș relua fără pandemie. Atât restricțiile cât și teama, inactivitatea ne-au afectat pe toți. Parcă oamenii și-au pierdut din încredere și mai ales din bucuria de a trăi.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0