Invitați de top la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii

Invitați de top la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii

Liv Tyler, Demi Moore, Kate Moss şi Naomi Campbell se numără printre vedetele care au fost prezente, vineri, la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii, care a avut loc pe domeniul castelului Windsor.

Staruri de la Hollywood s-au alăturat reginei Elizabeth II şi familiei regale pentru cea de-a doua nuntă regală din Marea Britanie de anul acesta.

Eugenie, în vârstă de 28 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor.

Regina în vârstă de 92 de ani şi prinţul consort, Philip, în vârstă de 97, retras din angajamentele oficiale, au participat la ceremonie alături de Ellie Goulding şi Robbie Williams, între alţii.

Rochie de mireasă a prințesei Eugenie i-a lăsat la vedere cicatricile

Rochia lui Eugenie, realizată la Londra de Peter Pilotto şi Christopher De Vos, a fost creată special pentru a dezvălui cicatricile lăsate de o operaţie pe care ea a suferit-o la vârsta de 12 ani, pentru a îi fi corectată scolioza.

Prinţesa a declarat în dimineaţa nunţii pentru ITV că a ales acest model în onoarea celor care au fost nevoiţi să treacă prin aceeaşi intervenţie.

Câteva sute de persoane i-au întâmpinat pe miri în afara castelului, iar tenorul Andrea Bocelli a cântat în timpul ceremoniei conduse de vicarul David Conner.

Sora mai mare a prinţesei, domnişoara de onoare, a citit un pasaj din „The Great Gatsby”, roman pe care mireasa l-a citit după ce l-a ântâlnit pe Brooksbank în 2010.

Prinţesa Charlotte şi prinţul George, copiii ducilor de Cambridge, au făcut parte din alaiul mirilor, însă Camilla, ducesa de Cornwall, soţia moştenitorului tronului, prinţul Charles, a lipsit de la ceremonie, pentru că îşi onorează un angajament în Scoţia.

După serviciul religios, cuplul a făcut un tur al localităţii Windsor într-o caleaşcă, înainte de a ajunge la recepţia de la castel găzduită de regină.

COMMENTS

DISQUS: 0