Ioana Călin a primit premiul pentru ,,Best Designer Concept” – L’Atelier By Ioana Călin – România

 Ioana Călin a primit premiul pentru ,,Best Designer Concept” – L’Atelier By Ioana Călin – România

Galele I Success cuceresc mapamondul! Prima ediţie a evenimentului Internaţional I Success Awards a avut loc în oraşul luxului, Dubai, şi a scris istorie! A adus în acelaşi loc manageri de top, doctori cu realizări extraordinare, creatori de modă cu simţ estetic deosebit, fondatori ai unor platforme de cryptomonede, dar şi nume internaţionale consacrate. Somptuosul eveniment a fost pus pe picioare de Flavia Covaciu şi Oana Irimia, două tinere antreprenoare care îşi propun să adune oameni excepţionali, într-un cadru de networking exclusivit.

Vorbim despre prima gală internaţională I Success Awards, iar eleganţa nu putea lipsi tocmai de la ea de acasă, din Dubai, acolo unde invitaţii de seamă au petrecut patru zile într-un decor, cum altfel, decât spectaculos.

Gala decernării premiilor, punctul central al călătoriei, a fost prezentantă de Steve Moore şi a avut loc la sute de metri deasupra solului, pe acoperişul hotelului SLS Dubai. De la etajul 74, invitaţii au putut admira o privelişte greu de uitat. În cadrul evenimentului, au fost recompensaţi pentru eforturile lor personalităţi din domeniul public, cultural, artistic sau de business.

În cadrul galei I Success Dubai Edition Ioana Călin a primit premiul pentru ,,Best Designer Concept” – L’Atelier By Ioana Călin – România

Ioana Călin este un designer de modă din România recunoscut mai ales pentru rochiile de mireasă pe care le creează. Povestea Ioanei începe în 2009, când a absolvit „Accademia dell Lusso” din Roma, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din Italia. În 2010 brandul „L’Atelier Ioana Călin a prins viață, iar în 2011 Ioana deschide primul ei salon de rochii de mireasă în Satu Mare, România. Măiestria și îndeletnicirea de care Ioana a dat dovadă în creațiile sale au adus-o rapid în topul celor mai buni designeri din țară. Astfel, în 2015 Ioana este desemnată pentru prima dată „Cel mai bun designer de rochii de mireasă din România”, titlu pe care l-a primit apoi și în 2016, 2017, 2018 și 2019. În toți acești ani, creațiile L’Atelier Ioana Călin au fost admirate atât în cadrul celor mai mari festivaluri și evenimente de modă din România, cât și peste hotare. 2016 este anul în care Ioana a cucerit America, la „New York Fashion Week”. Colecția prezentată a avut un real succes, iar numele Ioanei a răsunat pe unele dintre cele mai importante scene din lume. În 2018 Ioana s-a întors în a doua sa casă, în Italia, și a participat la „Milano Fashion Week”.  Capitala Internațională a Modei a fost impresionată de extravaganta colecție de rochii de mireasă prezentată cu acea ocazie. Primăvara lui 2019 a venit cu vești bune tot din Italia. Ioana și-a deschis încă un salon de rochii de mireasă, de această dată în Roma: „L’Atelier da Sogno”. În 2020 Ioana Călin lansează „Lana by Ioana Călin”, un proiect de suflet dedicat fiicei sale, Lana. Acest proiect are în prim plan rochițe de fetițe de la 0-14 ani, rochițe de botez, rochițe pentru prima împărtășanie, dar și rochițe și accesorii mamă-fiică. După doar câteva luni de la lansare, „Lana by Ioana Călin” este premiat și desemnat „Cel mai bun proiect fashion mamă-fiică”. Creațiile Ioanei Călin te poartă într-o altă lume, una a extravaganței și a eleganței absolute.

 

 

I SUCCESS DUBAI EDITION, O EXPERIENŢĂ COMPLETĂ

Gala I Success Awards din Dubai s-a îmbinat perfect cu relaxarea în locuri exclusiviste, iar invitaţii au avut oportunitatea de a se bucura pe deplin de experienţa oferită de echipa I Success, în cele câteva zile petrecute pe meleaguri străine. Participanţii au zburat vreme de două ore cu elicopterul, au luat parte la o petrecere de patru ore pe yacht, în Dubai Marina, dar au avut şi privilegiul de a conduce maşini de top, cu sute de cai putere- Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley şi Audi- pe străzile din oraş. Dubaiul a reprezentat locaţia perfectă pentru astfel de activităţi!

 

Printre celebrităţile care au participat de-a lungul vremii la Galele I Success se numără şi vedete internaţionale, precum Erika Eleniak din celebrul serial Baywatch, Christopher Atkins, cunoscut din filmul Laguna Albastră, Costas Mandylor care ne-a dat fiori în seria de filme horror Saw, Florian Munteanu, actorul și boxerul român devenit cunoscut la nivel mondial pentru rolul său din pelicula Creed II, Kristanna Loken care i-a ținut piept lui Arnold Schwarzenegger, Bai Ling, care a făcut furori în Wild Wild West, Jeremy Jackson, Tolgahan Sayisman, Paul Logan sau Stanislav Ianevski, din celebrul film Harry Potter.

 

 

Fiţi pregătiţi pentru următoarele gale I Success Awards, care promit să surprindă participanţii cu imagini desprinse de pe covorul roșu! Flavia Covaciu şi Oana Irimia vor duce povestea I Success în Londra, Paris, Cannes, Los Angeles, New York, Miami, Moscova şi Tokyo! Antreprenorii care au proiecte inedite, pe care vor să le facă auzite, pot fi parte din conceptul unic I Success, iar detaliile stau la un click distanţă, pe pagina oficială: https://isuccess.ro/

 

Gala I Success Dubai Edition a fost organizată de Flavia Covaciu şi Oana Irimia.

 

LISTA COMPLETĂ A PREMIILOR I SUCCESS DUBAI EDITION

 

 1. George Rotariu – Best Bitcoin Investment Platform – Rotariu Investments
 2. Ovidiu Toma – Fastest growing IT & Innovation Company – Cryptodata
 3. Alina Roxana Ionescu –  Member of the I Success International Committee
 4. Bogdan Apostu – Best romanian football intermediary 2021 – FGA Football
 5. Muneer Al Busaidi – Best Event Production Company – Major Key Events
 6. Khaled Fetrawi – Best International Business Network
 7. Basel Fetrawi – Best International Business Network
 8. E. Sheikh Saoud bin Faisal bin Sultan Al Qassimi – Member of the I Success International Committee
 9. Dragoş Iosef Mihail – Best Management and Development Planning 2021 – Iomi Bautechnik
 10. Alexandra S. Preda – Best Maternity Care Hospital – MaDonna Maria Hospital – România
 11. Carmen Barcan – Excellence in body transformation
 12. Loredana Apreutese – Best General Manager for Transport & Logistic Solutions International Alexander
 13. Raluca Chivu – Best Dental Care – Orizon Dental Clinique – România
 14. Ioana Cristescu – Best International nail academy – Ioana Cristescu Nail Shop & Academy
 15. Ioana Călin – Best Designer Concept – L’Atelier By Ioana Călin – România
 16. Dimir Cătălin – Best Digital Smile Concept – D’Institute Clinique – România
 17. Igor Botnari – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 18. Valeriy Maltsev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 19. Vladimir Mochalov – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 20. Grigore Marian Ionut – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 21. Timur Zakriev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 22. Sergey Petryk – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital
 23. Fred Dias – Best Luxury Car Rental – DB LUXURYCARS DUBAI
 24. Rami Rida – Best Destination Management Company – Rida International
 25. GREEN RESOURCES TECHNOLOGIES – Best protection and Improvement for Environment Company

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0