Ionela Coman a câștigat premiul de excelență în frumusețe în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ionela Coman a câștigat premiul de excelență în frumusețe în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Ionela Coman – premiul de excelență în frumusețe – Rasha Beauty Salon

A fondat salonul de înfrumusețare Rasha Beauty Salon și declară ca “totul a pornit din pasiunea de a mă juca cu părul celorlalți și mulțumirea din zâmbet pe care ți-o oferă clienții atunci când ei se simt și mai încrezători privindu-se în oglindă. După 21 ani de perseverență și muncă în acest domeniu, am ajuns acolo unde nu am visat vreodată că voi ajunge, și anume, să dețin propriul salon”, povestește aceasta.

Hair stylist și manager, la doar 37 de ani, reprezintă cu siguranță două atuuri pe care Ionela Coman a reușit să le definească într-o afacere de succes în centrul Bucureștiului. Totodată, Ionela Coman dorește să creeze propriul brand cu extensii de păr.

Arta de a lucra cu extensiile de păr este o aptitudine profesională ce dorește să o împărtășească și altora prin cursuri speciale de perfecționare. Prin numeroase premii câștigate în industria hair&beauty, Ionela Coman, reușește zi de zi să păstreze eleganța meseriei de hair stylist la cel mai înalt nivel, iar mulțumirea clientelor este cel mai frumos cadou de suflet și singurul care o face să viseze mai departe.

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

 

COMMENTS

DISQUS: 0