Iti place parul lung dar iti e cald? Coditele sunt la moda!

Iti place parul lung dar iti e cald? Coditele sunt la moda!

Anul acesta nu se mai poarta impletituri romantice, desfacute si lejere ci impletiturile “boxer braids” si au aceasta denumire pentru ca in general asa isi fac parul fetele care practica boxul. Ne amintim cu totii de Hillary Swank in filmul “Million Dollar Baby” unde putem observa ca in una dintre scene ea poarta aceasta coafura. Totusi de ce se poarta aceasta impletitura? Ei bine, acest merit l-am putea da vedetei Kim Kardashian.

Chiar daca nu ea a inventat aceste codite, ea s-a facut responsabila sa le faca populare atat pe pagina ei de socializare cat si in viata reala. Si Katy Perry a purtat aceasta coafura la petrecerea Spotify in Februarie.

Coafura a facut senzatie si la saptamana modei din New York, iar in Romania tot mai multe artiste precum Francisca, Delia, Lora, Nicole Cherry si Lidia Buble au adoptat acest stil. „Este o coafura foarte chic si practica, se potriveste la aproape orice tinuta” a declarat Francisca.

kim kardashian
Parerea specialistei Gabriela Buica de la centrul Fit4You Luxyry Dorobanti: Coafura a la Kim Kardashian e practica si interesanta. O putem folosi pentru diferite ocazii, fie ele mai speciale sau nu. E potrivita pentru o petrecere, la shopping sau la sala! E foarte usor de realizat, in 5-10 minute parul tau e gata!

COMMENTS

DISQUS: 0