Iubirea unei femei mature și asumate

Iubirea unei femei mature și asumate

Femeia matură și asumată este femeia care curge prin viață, iar viața curge prin ea. Forța iubirii curge prin ea, această forță care stă la bazele creației, pentru că această femeie este însăși iubirea!

Femeia matură și asumată știe să iubească fără teamă, știe să dăruiască și să se dăruiască, pentru că știe că acesta e rolul ei în lume. Într-o relație, ea caută să dăruiască și să aducă bucurie prin ființa ei și prin simpla ei prezență.
Din experiența mea în cadrul ședințelor individuale cu femei, am constatat că foarte multe dintre acestea privesc dragostea într-un mod egoist, tânjesc după iubire, au nevoie de o relație cu un bărbat care să le valideze, uitând că ele sunt dragostea însăși. Spre exemplu, în foarte puține cazuri, la întrebarea „De ce îți dorești o relație?” mi s-a răspuns: „Ca să iubesc!”. În majoritatea cazurilor, din pacate, răspunsurile erau unele care îmi arătau că femeile respective aveau nevoie permanent de o validare a valorii lor ca femei, prin diferite moduri, fie prin daruri materiale primite de la partener, fie prin dragostea/afecțiunea, respectul și grija exagerată, poate, care să vină din partea partenerului întâi. Bineînțeles că într-o relație de cuplu există nevoi de ambele părți și felul în care ele sunt comunicate și împlinite determină evoluția relației dintre parteneri. Ceea ce vreau eu să accentuez este faptul că o femeie asumată își cunoaște rolul în cadrul relației, ea este FEMEIA, deci se va duce cu dăruire, cu iubire spre partener, va acționa din sentimentul de plinătate, căci ea știe că ea e iubire și este conștientă de puterea ei emoțională, ea este o muză, dragostea circulă prin ea și ea vrea să dea din surplusul ei. Ea vrea relația ca să iubească, nu ca să ceară, să aștepte să fie: iubită, respectată, apreciată etc. Bineînțeles că ea se prețuiește pe sine și vrea un partener conștient, care să o prețuiască și respecte la randul său, însă ea este prima care se deschide cu iubire, pentru a se împlini într-o relație sănătoasă cu un partener, pentru a forma o familie armonioasă.

Iubirea unei femei mature și asumate este ca un izvor de unde întreaga familie se hrănește, deoarece femeia trăiește în satisfacție și relaxare, se bucură că poate dărui, că iubește. Pentru o astfel de femeie dragostea este ceva înălțător, iar suferința nu înseamnă dragoste – ea nu e posesivă, nu vrea să controleze, nu își face așteptări nerealiste, ci își trăiește viața și iubește! Atât!

Despre autor:

Proiectul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” reprezintă primul program transformațional complet din România, singurul care înglobează tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină.

Prin varietatea temelor abordate și structura personalizată a programelor și tehnicilor, proiectul “Artă de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” este un concept unic în lume, susținut cu succes, atât în România, cât și în alte țări.

Peste 4.000 de românce, îndrumate de Elena Cucicovschi

Multe dintre temele abordate de apreciatul trainer în feminitate sunt considerate, încă, subiecte tabu. Acesta este și motiv pentru care sala este adesea neîncăpătoare pentru numărul tot mai mare al femeilor care au înțeles rolul educativ și schimbările fundamentale pe care le poate genera programul „Arta de a fi Femeie” al Elenei Cucicovschi.

În prezent, Elena pune la dispoziția cursantelor sale programe transformationale premium, workshop-uri, cursuri, webinarii și tabere de feminitate în țară și în străinătate, având la baza tematici și practici dezvoltate de ea însăși, special gândite pentru femeile care vor să-și schimbe, cu adevărat, viața. În România, la mai puțin de un an de la lansarea proiectului Artă de a fi Femeie, Elena Cucicovschi a avut peste 4000 de participante.

Informațiile oferite de Elena sunt știute în cercuri restrânse, de doar 3% dintre femeile de pe globul pamantesc.

Mai mult decât atât, Elena elaborează programe personalizate, în cadrul cărora această lucrează individual, timp de 12 săptămâni, în funcție de nevoia femeii, iar rezultatele sunt garantate.

Elena Cucicovschi este, înainte de toate, o mama împlinită și o soție iubita. Este frumoasă, senzuală, emană forță spirituală, energie lascivă și un magnetism irezistibil. Este o femeie de succes, al cărei discurs hipnotizant este savurat deopotrivă atât de cei care o întâlnesc în persoană, cât și de cei care o urmăresc în mediul virtual. Psiholog, femeie de afaceri, Trainer în Feminitate și Instructor Certificat în practici feminine de amplificare a senzualității, Elena poate fi considerată, în adevăratul sens al cuvântului, cel mai complex și specializat consilier pe teme de feminitate din România. Acesta este motivul pentru care Elena este cel mai scump trainer din țară noastră, pe acest domeniu.

Studentă a Institutului de Psihologie din Estonia, absolventă a Școlii de Feminitate de la Moscova, a Academiei de Online Training de la Moscova și a altor cursuri de practici feminine în Rusia, Crimea, Marea Britanie și Franța, Elena Cucicovschi și-a asumat rolul de Ambasadoare a Succesului Feminin în România, dedicându-și mai bine de 10 de ani din viață studiului holistic al Puterii Feminine, privit din toate unghiurile acesteia.

Mai multe detalii: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0