Iubita lui Lazarius își revitalizează tenul fără ace

Iubita lui Lazarius își revitalizează tenul fără ace

Chiar dacă la modă sunt injecţiile cu botox, acid hialuronic şi peelingul chimic, nu toată lumea are recomandare pentru aceste proceduri. Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, a descoperit o metodă mai blândă pentru ca tenul ei să rămână proaspăt pentru mai mult timp. Bruneta a încercat la clinica Beauty Art Aesthetics, Luxe Face un tratament estetic nou, fără ace, care să o scape de ridurile fine şi să-i pregătească pielea pentru sezonul de iarnă.

Vedetele de la noi sunt într-o permanentă căutare a perfecţiunii şi a unor tratamente care să le menţină tenul luminos şi tânăr. Solista Andreea Lazăr, iubita lui Lazarus, se numără printre ele. Deşi cântăreaţa are doar 30 de ani, este preocupată de scape de ridurile fine, excesul de sebum şi de porii dilataţi ai tenului, de aceea s-a supus recent unei proceduri minim invazive, fără ace şi fără o lungă recuperare. Este vorba despre un peeling soft, aşa cum îi spune şi numele fiind varianta mai blândă a peelingului chimic (n.r. exfolierea epidermei), tehnică pentru care în mod normal este nevoie de o perioadă de recuperare de o săptămână.

O ședință Luxe Face costă 190 de euro

„Peelingul soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, petele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. Procedura este potrivită tenurilor care suferă de acnee sau care au rămas cu cicatrici în urmă acestora, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare”, explică Mădălina Brândușeșscu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics. Varianta mai simplă, fără ace şi perioadă de recuperare care să-i permită machiajul imediat, a fost aleasă de Andreea Loulou, ca procedură preventivă pentru sezonul de iarnă. Ea repetă tratamentul la un interval de 3- 4 săptămâni pentru a se asigura că tenul este revitalizat.  O ședință costă 190 de euro.

Programări :0722296007

COMMENTS

DISQUS: 0