Iubita lui Luis Lazarus, mezoterapie cu ace fine de aur și vitamine

Iubita lui Luis Lazarus, mezoterapie cu ace fine de aur și vitamine

Franța nu va mai compensa tratamentele homeopate
CE ESTE OSTEOPOROZA SI CARE SUNT CONSECINTELE EI
Vaccin antigrpal, administrat nazal. Cât este de eficient
Noi boli asociate cu ţigările electronice
Epidemie din cauza unei bacterii periculoase în apă, în Italia

Niciodată nu este prea devreme ca să-ți hidratezi în profunzime tenul și să atenuezi ridurile fine de expresie. Andreea Loulou are 31 de ani, dar se preocupă intens să arate ca o adolescentă pe termen lung. De aceea, focoasa brunetă, care face cuplu cu omul de televiziune Luis Lazarus, a trecut recent pe la cabinetul medicului estetician Călin Doboș pentru un tratament de Hollywood, denumit Aqua Gold. După numele pe care îl poartă este vorba despre un flacon unidoză ce conține 20 de ace fine din aur cu ajutorul cărora se introduce în piele un cocktail de vitamine.

Aqua Gold, efect imediat în zona din jurul ochilor

„Aqua Gold este un concept interesat pentru mezoterapie, adică introducerea în derm a unor vitamine cu scopul de a crește hidratarea pielii mai mult decât orice altă cremă de pe piața cosmeticelor. Sistemul conține ace fine de aur, cu diametrul comparat ca al unui fir de păr,  care sunt de unică folosință. Cocktailul de substanțe estompează ridurile, închide porii și oferă un efect de strălucire.

Un rezultat fantastic am obținut în jurul ochilor, pe pleoapa inferioară, acolo unde în mod normal se obține greu un efect în această zonă. Pacientele trebuie să știe că Aqua Gold nu va putea vreodată să înlocuiască injecțiile cu acid hialuronic pentru ridurile accentuate sau pentru mărirea buzelor. Vorbim de un un tratament pentru riduri fine, care se aplică foarte simplu. Efectul se vede peste câteva zile. La început va fi un edem și poate apărea roșeață în zona tratată. Machiajul se poate aplica după câteva ore”, a explicat dr. Călin Doboș, medic estetician.

Andreea Loulou a suportat cu stoicism intervenția și s-a declarat mulțumită e efectul de străucire pe care l-a căpătat tenul ei la scurt timp după tratament.

COMMENTS

DISQUS: 0