Iulia Vântur, record de vizualizări pe Internet la al doilea videoclip în India

Iulia Vântur, record de vizualizări pe Internet la al doilea videoclip în India

Succes nebun pentru românca noastră în India! Iulia Vântur i-a cucerit pe locuitorii din țara iubitului ei, Salman Khan, iar dovada stă în numărul uriaș de vizualizări pe care fosta știristă Pro Tv l-a strâns la noul ei videoclip în numai o singură zi.

Iulia Vântur a lăsat în urmă știrile și emisiunile de divertisment de la Pro Tv și s-a concentrat  asupra carierei muzicale în India, la Bollywood. Alegerea ei a fost cum nu se poate mai inspirată, iar numărul de vizualiuări pe care românca l-a strâns la noul ei clip ne convinge de acest lucru. La 17 ianuarie, vedeta a lansat videoclipul celui de-al doilea cântec din viața ei de artist. Astfel, Iulia a strâns peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube, cifre record, de altfel.

Românca a debutat la Boolywood în 2004 când a dansat în pelicula “O Teri”. În luna decembrie a anului 2016 și-a lansat prima piesă, „Every Night and Day”, în colaborare cu artistul indian Himesh Reshammiya., iar pe 2018 l-a început în forță. Fosta prezentatoare de la “Ferma vedetelor” (PRO TV) a lansat melodia “Harjai”, împreună cu artistul indian Maniesh Paul.

În videoclip, Iulia nu are doar o voce de privighetoare, ci este și o apariție răvășitoare. Românca  poartă o rochie roșie, diafană, și are părul lung, lăsat liber pe spate, asemenea prințeselor din povești.

COMMENTS

DISQUS: 0