Jay-Z este primul rapper din lume care ajunge miliardar

Jay-Z este primul rapper din lume care ajunge miliardar

Un material publicat de revista Forbes în primele zile ale lunii iunie arată că rapperul Jay-Z este primul muzician hip-hop a cărui avere ajunge la suma de 1 miliard de dolari, remarcă Pitchfork.

Jay-Z a devenit miliardar în mod oficial odată cu publicarea materialului din Forbes au notat şi cei de la Variety. Jurnaliştii afirmă că averea lui Jay Z totalizază ”lejer 1 miliard de dolari, ceea ce îl propulsează între cei câţiva artişti care au ajuns miliardari. Este primul artist hip-hop care reuşeşte acest lucru”.

”Artist, Simbol, Miliardar: Cum şi-a făcut Jay-Z averea de 1 miliard de dolari” se numeşte articolul publicat luni de Forbes.

Din ce a făcut bani Jay-Z

Domeniul” lui Jay-Z a crescut constant, incluzând, pe lângă producţia muzicală, băuturi fine, artă, proprietăţi imobiliare (la Los Angeles, Hamton, Tribeca) şi acţiuni deţinute la companii ca Uber. De la debutul său în muzică, artistul a înregistrat 14 albume care au ajuns pe primele locuri în top-uri, a câştigat 22 de premii Grammy şi a numărat venituri de 500 de milioane de dolari doar din muzică.

Cântăreţul american Jay-Z devenise lider în topul 2018 al celor mai bine plătiţi artişti hip-hop realizat de Forbes, după ce, anii precedenţi, primul loc în clasament a fost ocupat de Sean “Diddy” Combs.

Potrivit publicaţiei Forbes, care realizează anual acest clasament, Jay-Z, în vârstă de 48 de ani, avea anul trecut un venit net de 900 de milioane de dolari

COMMENTS

DISQUS: 0