Jennifer Lopez, concert anulat din cauza unei pene de curent

Jennifer Lopez, concert anulat din cauza unei pene de curent

Jennifer Lopez a fost nevoită să anuleze concertul de la Madison Square Garden din New York, sâmbătă seară, la câteva minute după ce acesta începuse. Recitalul a fost anulat din cauza întreruperii curentului în oraş, potrivit The Hollywood Reporter.

Pana a fost cauzată de un incendiu de transformator care a izbucnit pe West 64th Street şi West End Avenue, potrivit departamentului pompierilor din New York. „Mi-au spus să cobor de pe scenă”, a spus J.Lo într-un videoclip publicat pe Twitter, filmat în culisele de la Madison Square Garden. „Aşteptam acolo. Tot curentul s-a oprit în oraş şi evident că şi aici la Madison Square Garden. Au cerut tuturor să evacueze, încet şi calm. Sunt mâhnită şi dezamăgită… Vă iubesc. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta în mijlocul concertului nostru”, a spus J.Lo.

Pana de curent din Manhattan a blocat și rețeaua de metrou

Cântăreaţa a adăugat într-un alt videoclip: „Chiar nu ştiu ce să spun. Vreau să vă asigur că vă veţi lua banii, că ne vom întoarce şi vom face un show grozav pentru voi. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat (…). Au făcut cel mai deştept lucru pentru siguranţa tuturor”.

În afară de anularea concertului lui Jennifer Lopez, multe producţii de pe Broadway, inclusiv „Harry Potter and the Cursed Child”, „Frozen”, „Moulin Rouge” şi „The Lion King” au fost anulate sâmbătă seară. Pana de curent din Manhattan a blocat lifturi şi iar reţeaua de metrou a fost afectată.

 

COMMENTS

DISQUS: 0