Joe Jonas s-a căsătorit cu Sophie Turner

Joe Jonas s-a căsătorit cu Sophie Turner

Ricky Martin a anunţat naşterea celui de-al patrulea copil
Elena Udrea este însărcinată? Ce spune despre sarcină
Stevie Wonder, pe scenă înaintea operaţiei din septembrie
Priyanka Chopra da tonul in moda la intalnirile cu Nick Jonas
Jay-Z este primul rapper din lume care ajunge miliardar

Cântăreţul Joe Jonas s-a căsătorit cu Sophie Turner. Actriţa joacă în „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”. Ceremonia surpriză a avut loc, miercuri seară, în Las Vegas, relatează Reuters.

Fotografii publicate pe reţelele sociale arată cuplul în timp ce se căsătorea la Las Vegas, în faţa unui imitator al lui Elvis Presley. Căsătoria celor doi a avut loc la câteva ore după ce Jonas, care face parte din trupa Jonas Brothers, a cântat împreună cu fraţii săi la gala Billboard Music Awards din Las Vegas.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt logodiți din 2017

Un reprezentant al actriţei, care în prezent joacă rolul Sansa Stark în ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor”, a confirmat pentru Reuters prin email că cei doi, care erau logodiţi din 2017, s-au căsătorit. DJ-ul american Diplo a distribuit mai multe înregistrări video pe contul său de Instagram cu cei doi tineri căsătoriţi. Prima dintre ele o înfăţişează pe Sophie Turner, îmbrăcată în alb, sosind alături de Joe Jonas în clădirea în care a avut loc căsătoria.

Mai multe site-uri dedicate divertismentului au anunţat anterior că Sophie Turner şi Joe Jonas plănuiau să se căsătorească în Franţa în vara acestui an. Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar şi publicat în luna martie, Turner spunea că ea şi partenerul ei de viaţă doresc ca nunta lor să fie „un eveniment cât mai discret posibil, cât mai intim”. Căsătoria lor a avut loc la doar cinci luni după unul dintre fraţii cântăreţului Joe Jonas, Nick Jonas, s-a căsătorit cu modelul şi actriţa Priyanka Chopra, în India.

COMMENTS

DISQUS: 0