Jurnalisti loviti de o masina

Jurnalisti loviti de o masina

Accident în Bucureşti: Jurnalişti loviţi de o maşină în timpul filmărilor!

Un accident s-a petrecut, miercuri, pe podul Ciurel din Bucureşti. Doi jurnaliști au fost loviți în plin de o mașină în timpul unei filmări, informează Antena3. Atât reporterul, cât și cameramanul au fost răniți.

Martorii de la fața locului au sunat de urgență la 112, iar o ambulanţă SMURD şi mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul accidentului. Aceștia au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, informeaza stiripesurse.ro.

În momentul în care a fost preluată de ambulanţă, jurnalista avea o sângerare abundentă la cap şi leziuni la bazin. Colegul acesteia a suferit răni uşoare la picioare.

Reporterul TV Neptun Raluca Ţicmeanu şi cameramanul Marius Anghel realizau o filmare pe podul Ciurel, cei doi aflându-se pe trotuar. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe trotuar şi i-a lovit pe cei doi jurnalişti, oprindu-se în gardul podului Ciurel.

Operatorul a fost lovit puternic în spate de bucăți din parapetul podului, care s-au desprins în momentul impactului. O altă bucată din balustradă a lovit-o în față pe reporterul Raluca Țicmeanu, care a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

 

Foto Credit: stiripesurse.ro

COMMENTS

DISQUS: 0