Katy Perry, gest neașteptat față de fosta soție a lui Orlando Bloom. Cum a reacționat Miranda Kerr

Katy Perry, gest neașteptat față de fosta soție a lui Orlando Bloom. Cum a reacționat Miranda Kerr

Katy Perry i-a adus un omagiu Mirandei Kerr într-o postare emoționantă luni, demonstrând că fosta soție și actuala iubită a lui Orlando Bloom se pot înțelege de minune. Cântăreața a vorbit anterior despre relația lor neobișnuită, precizând că nu are niciun fel de sentimente rele față de Miranda, care a fost căsătorită anterior cu logodnicul lui Katy, Orlando Bloom.

Katy Perry, alături de Miranda Kerr la un eveniment

Artista și-a menținut părerea printr-o o postare emoționantă pe Instagram marți, când a numit-o pe Miranda „australianca ei preferată” și „sister from another mister”. În postarea de la cea de-a 20-a ediție a G’Day USA Arts Gala de sâmbătă din Los Angeles, Katy a scris că s-a bucurat enorm să o sărbătorească pe Miranda Kerr.

Mi-a făcut plăcere să o sărbătoresc pe australianca mea favorită (oi oi oi oi!) și ‘sister from another mister’ @mirandakerr noaptea trecută @gdayusa Art’s Gala. Felicitări, iubesc familia noastră modernă & iubesc @koraorganics Turmeric Glow Moisturizer atât de mult încât m-am îmbrăcat ca ea .”, a transmis Katy Perry pe Instagram.

În timpul ceremoniei, Katy a fost onorată să îi înmâneze Mirandei Premiul de Excelență în Artă. Cântăreața a spus în timpul discursului său: „Mulți dintre voi poate că sunteți confuzi cu privire la motivul pentru care îi înmânez acest premiu Mirandei. Nu se potrivește cu povestea cu fosta soție, noua soție. Mulți din mass-media ar vrea să ne vadă luptându-ne cu noroi… dar aici este vorba despre dragoste, iar Miranda este dragoste. Sunt atât de recunoscătoare pentru familia noastră modernă amestecată. Este ca și cum aș fi câștigat o altă soră, una cu care de obicei mă abat de la discuția principală a familiei și cu care sunt de acord”.

Totodată, Miranda Kerr a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de la eveniment, alături de partenerul ei, Evan Spiegel, dar și de Katy Perry, mulțumindu-i astfel pentru cuvintele frumoase adresate în timpul discursului său.

„O mare onoare să fiu recunoscută de @_aaausa pentru excelență în domeniul artelor. Evenimentul @gdayusa de aseară a fost atât de amuzant pentru a sărbători parteneriatul puternic dintre SUA și Australia. Felicitări uriașe colegilor mei de onoare @thekidlaroi și Sam Worthington. Și un mare mulțumesc lui @katyperry pentru cuvintele ei amabile și sincere️🥰”, a scris Miranda.

Sursa: Elle România

COMMENTS

DISQUS: 0