Kim Kardashian, rugată să schimbe numele liniei de lenjerie

Kim Kardashian, rugată să schimbe numele liniei de lenjerie

Primarul oraşului japonez Kyoto a avut o corespondenţă neaşteptată cu „Regina Selfie-urilor”, Kim Kardashian West, cerându-i acesteia să se răzgândească cu privire la numele liniei de lenjerie intimă „Kimono”, transmite AFP.

Kim Kardashian West, un simbol al culturii populare din Statele Unite, a stârnit un val de controverse săptămâna trecută după ce şi-a dezvăluit cea mai nouă linie vestimentară, vedeta primind critici din Japonia, dar şi din alte ţări, din cauza faptului că a „desconsiderat” îmbrăcămintea tradiţională japoneză.

Linia de lenjerie semnată de Kim Kardashian

Linia de lenjerie semnată de Kim Kardashian

Primarul oraşului Kyoto a intervenit şi el în dezbatere, care decurge pe Twitter sub hashtag-ul #KimOhNo, printr-o scrisoare deschisă adresată vedetei, informează oficialii de la Kyoto.

Cum se poartă Kimono în Japonia

„Kimono este o îmbrăcăminte tradiţională strâns legată de natura şi istoria bogată a ţării noastre”, a scris primarul, cerându-i starletei să viziteze oraşul pentru a „simţi pe propria piele”cultura Kimono.

Kimono înseamnă la propriu „ceva de purtat”, în timp ce Kardashian West a folosit numele ca un joc de litere pe numele său.

Vedeta de televiziune a spus publicaţiei The New York Times că nu are planuri de a produce îmbrăcăminte care ar fi „similare sau ar dezonora îmbrăcămintea tradiţională”.

Kimono era cândva un standard al garderobei japoneze, dar acum este rezervat pentru ocazii speciale, precum nunţi sau ceremonii importante, scrie AFP.

COMMENTS

DISQUS: 0