Kolinda Kitarovic a îndurat ploaia cu stoicism! A cucerit inimile a mii de fani cu gestul ei

Kolinda Kitarovic a îndurat ploaia cu stoicism! A cucerit inimile a mii de fani cu gestul ei

Numele preşedintelui Croaţiei Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani) este pe buzele tuturor după finala Campionatului Mondial din Rusia de duminică (15 iulie). Şefa de stat a finaliştilor a reușit să atragă toate privirile la competiția găzduită de Rusia, fiind chiar una dintre cele mai sexy prezențe. Președintele Croației a ieșit în evidență și la finala câștigată de Franța, când a făcut spectacol în tribune alături de șeful statului din Franța, Emmanuel Macron, dar și la festivitatea de premiere.

Dacă Vladimir Putin și Emmanuel Macron au încercat să păstreze o atmosferă cât de cât formală, fiind îmbrăcați la patru ace și păstrând o oarecare distanță față de actorii principali ai finalei de la Moscova, Kolinda Grabar-Kitarovic a fost mult mai prietenoasă. Chiar expansivă. A îmbrăţişat pe toată lumea, de la jucători la arbitri.

Îmbrăcată în tricoul naționalei Croației, Kolinda l-a luat de mână pe Macron când a urcat pe scenă amenajată pentru premiere.

Ploaia a udat-o din cap până-n picioare

Kolinda n-a părut deranjată nici de faptul că o ploaie torențială a început în timpul premierii și singurul care a fost acoperit de o umbrelă pentru o bună perioadă de timp a fost Vladimir Putin. Costumul şefului de stat rus a rămas neatens, iar preşedintelui Croaţiei i s-a scurs machiajul, iar hainele i s-au udat până la piele.

Gesturile i-au adus un important capital politic Kolindei Grabar-Kitarovic și un val uriaș de simpatie pe rețelele de socializare. Presa internațională chiar a scris că marea câștigătoare de duminică a fost Kolinda, în ciuda succesului Franței în ultimul act.

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcție din istoria poporului croat.

COMMENTS

DISQUS: 0