La ce tratament a apelat Monica Iagăr dupa ce a născut?

La ce tratament a apelat Monica Iagăr dupa ce a născut?

A devenit mamă de curând, este fericită, îndrăgostită, iar zilele trecute a apelat la o procedură cunoscută, injecțiile cu botox, la clinica Beauty Art Aesthetics. La 46 de ani, Monica Iagăr, fosta mare campioană la săritura în înălţime, a reușit să devină din nou mamă, cu ajutorul fertilizării in vitro, și în preajma Sărbătorilor și-a dorit să aducă un plus de frumusețe trăsăturilor sale.

În urma injecțiilor cu botox, Monica și-a îndepărtat ridurile, procedura întinerind-o cu aproape 10 ani. „Botoxul relaxează temporar musculatura, blocând trecerea impulsului de la nerv către mușchiul corespondent. În consecință, ridurile se atenuează sau dispar pentru o perioadă de timp. Botoxul se injectează la nivel muscular, a nu se confunda cu acidul hialuronic, care este o substanță de umplere”, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics.

Fosta atletă a luat 30 de kilograme pe timpul sarcinii, iar pâna vara viitoare și-a propus să-și recapete silueta de sportivă de performanță. Vedeta a apelat mai nou la injecțiile cu botox, pe care a preferat să le facă fără anestezie. ”Mie nu-mi place anestezia, chiar sunt învățată cu durerea”, a declarat ea, în timpul tratamentului.

Clinica Beauty Art Aesthetics aparține unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență europeană, unde orice femeie se simte incredibilă și încrezătoare după prima sa vizită. Aici, acestea găsesc servicii de înaltă calitate și personal profesionist ce lucrează și înțelege toate tendințele care au loc în estetică / înfrumusețare pentru a oferi experiențe excelente.

COMMENTS

DISQUS: 0