La Mulți Ani, Andreea Marin! Vedeta a primit un tort-surpriză din partea Brand-ului Dulcinella!

La Mulți Ani, Andreea Marin!  Vedeta a primit un tort-surpriză din partea Brand-ului Dulcinella!

Decembrie este luna de suflet a Andreei Marin, din multe motive, printre ele și că adaugă un nou an în buchetul vieții. Astăzi, pe 22 decembrie, vedeta își serbează ziua de naștere, iar Dulcinella, cel mai mare lanț de cofetării artizanale de peste Prut, este parte din aniversarea ei. Brand-ul de delicii i-a pregătit cu migală divei o surpriză… irezistibilă! Este vorba despre un tort, ca o poveste de iarnă dulce.

TORT CU DECOR DE IARNĂ, LA CEAS ANIVERSAR
Pentru Andreea Marin nu a fost deloc o dilemă cofetăria către care să se îndrepte, atunci când a venit vorba despre tortul de ziua ei: Dulcinella! A ştiut din start şi că îşi doreşte ca decorul să îi aducă aminte de sezonul rece, însă gustul şi detaliile le-a lăsat în seama artizanilor, care au surprins-o cu adevărat.

Chiar în dimineaţa zilei ei de naştere, vedeta s-a trezit la uşă cu… Moş Crăciun, care i-a făcut vizita în avans. Simpaticul bătrânel a prins viaţă în atelierul de bunătăţi Dulcinella, din zahăr, culoare şi migală. A fost elementul principal de decor de pe tortul aniversar, decor completat şi de alte simboluri ale acestei perioade magice: daruri multicolore, globuri, funde şi flori de sărbătoare.

De îndată ce a primit deliciul, Andreea Marin a ţinut să le arate rezultatul şi fanilor, pe pagina ei de Instagram: „Abia aştept să gustăm tortul cu cremă de smântânică şi fructe proaspete cu… vârful nasului, ca în bucătăria mamei, odihnioară! Nu am avut răgazul să îl fac eu, recunosc cinstit, dar nici nu mi-ar fi reuşit aşa cum le iese cofetarilor pricepuţi din atelierul Dulcinella. Mulţumesc!

ANDREEA MARIN, MESAJ MOTIVAŢIONAL DE ZIUA EI DE NAŞTERE

Tot pe pagina ei de Instagram, Andreea Marin a împărtăşit cu fanii şi primele gânduri cu care întâmpină noua ei vârstă, cea de 47 de ani: „Drumul meu merge mai departe, căci… nu există nu se poate! (…) Sărbătoresc printr-o zi liberă, o raritate, de aceea e preţios şi acest dar. (…) Nu vreau daruri, vreau să dăruim. Punem la cale o faptă bună, pentru mine este cel mai frumos mod de a sărbători.

 

ANDREEA MARIN ŞI DULCINELLA, O DULCE PRIETENIE

Andreea Marin este fană declarată Dulcinella, brand-ul de delicii care în 2019 a poposit şi în România din Republica Moldova. Vedeta spune că aici a găsit gustul care îi aduce aminte de acasă: „Prima dată m-am întâlnit cu cornulețele lor acasă, în Moldova mea dragă, în Neamț și a fost dragoste la prima… degustare! Am întrebat, bineînțeles, dacă există Dulcinella și la București, și am avut surpriza să aflu că da, dar nu doar aici, ci și în Iași, Bacău, Pașcani, Botoșani, Suceava, Târgu Neamț, Piatra Neamț, Huși, Bârlad și în 4 locuri din capitală.”

 

 

Sunt zeci de locaţii pe harta României cucerite de Dulcinella, de la Rădăuţi şi până la Bucureşti! Artizanii gustului delicios vă aşteaptă comenzile, căci un tort precum cel al Andreei Marin poate trona şi pe masa voastră de sărbătoare. Totul se află la un click distanţă, pe www.dulcinella.ro.

Cu o istorie de peste 15 ani în patiserie, cofetărie şi ciocolaterie, Dulcinella își propune să vă facă viața un pic mai dulce, oră de oră, zi de zi.
Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul lor dulce, vă invităm și pe paginile de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0