Lady Gaga încetează colaborarea cu R.Kelly

Lady Gaga încetează colaborarea cu R.Kelly

Invitați de top la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii
Francisca aparitie senzationala
Irina Nicolae, ex-A.S.I.A, a devenit mămică în secret!
Ben Affleck şi-a revenit după ce a stat peste o lună la dezalcoolizare
Morivul pentru care Rihanna a refuzat să cânte la Super Bowl

Cântăreaţa şi compozitoarea Lady Gaga a înlăturat de pe platformele de streaming piesa pe care a înregistrat-o împreună cu R. Kelly. Rapperul a fost acuzat de numeroase femei de agresiune sexuală. În urma difuzării documentarului „Surviving R.Kelly”, fiica rapperului a vorbit despre tatăl ei, de care s-a înstrăinat în urmă cu mai mulţi ani, caracterizându-l drept un monstru.

Decizia luată de Lady Gaga a venit în urma vizionării documentarului de 6 ore în care mai multe femei îl acuză pe cântăreţ de comportament sexual neadecvat şi de agresiune sexuală. Kelly, în vârstă de 52 de ani, care a devenit cunoscut odată cu piesa „I Believe I Can Fly”, a negat în mod repetat acuzaţiile. În 2008, el a fost judecat şi achitat într-un caz de pornografie infantilă.

Lady Gaga va șterge piesa înregistrată cu R. Kelly

Gaga a spus că este 100% alături de femeile care aduc acuzaţii rapperului şi că faptele descrise de ele sunt „absolut terifiante”. În 2013, Gaga a lansat un duet cu Kelly, „Do What U Want (With My Body)”.

„Voi înlătura cântecul de pe iTunes şi alte platforme de streaming şi nu voi mai lucra cu el vreodată”, a scris ea pe Instagram. „Îmi pare rău, atât pentru judecata mea greşită de când eram tânără, cât şi pentru că nu am vorbit mai devreme”.

Fiica lui R Kelly, devastată după documentar

Tot pe Instagram, fiica lui R.Kelly, Joann Kelly, în vârstă de 20 de ani, a scris că este „devastată” de acuzaţiile aduse tatălui ei în documentar, dar că îl cunoaşte prea bine, descriindu-l ca un „monstru” şi „un tată îngrozitor”. În plus, ea şi-a exprimat susţinerea faţă de femeile care îl acuză pe Kelly şi a mulţumit pentru încurajările primite.

Un procuror din Chicago, oraşul în care trăieşte Kelly, a făcut apel ca orice persoană care a fost abuzată de rapper să vorbească despre asta, astfel încât acuzaţiile să poată fi investigate.

 

COMMENTS

DISQUS: 0