Lady Gaga încetează colaborarea cu R.Kelly

Lady Gaga încetează colaborarea cu R.Kelly

Justin Timberlake, grave probleme cu vocea
Actriţa Selma Blair suferă de scleroză în plăci
Prințul Harry și Meghan Markle, desculți pe plajă
Actriţa Jane Fonda lansează o linie de vestimentație
Britney Spears, pauză în cariera muzicală

Cântăreaţa şi compozitoarea Lady Gaga a înlăturat de pe platformele de streaming piesa pe care a înregistrat-o împreună cu R. Kelly. Rapperul a fost acuzat de numeroase femei de agresiune sexuală. În urma difuzării documentarului „Surviving R.Kelly”, fiica rapperului a vorbit despre tatăl ei, de care s-a înstrăinat în urmă cu mai mulţi ani, caracterizându-l drept un monstru.

Decizia luată de Lady Gaga a venit în urma vizionării documentarului de 6 ore în care mai multe femei îl acuză pe cântăreţ de comportament sexual neadecvat şi de agresiune sexuală. Kelly, în vârstă de 52 de ani, care a devenit cunoscut odată cu piesa „I Believe I Can Fly”, a negat în mod repetat acuzaţiile. În 2008, el a fost judecat şi achitat într-un caz de pornografie infantilă.

Lady Gaga va șterge piesa înregistrată cu R. Kelly

Gaga a spus că este 100% alături de femeile care aduc acuzaţii rapperului şi că faptele descrise de ele sunt „absolut terifiante”. În 2013, Gaga a lansat un duet cu Kelly, „Do What U Want (With My Body)”.

„Voi înlătura cântecul de pe iTunes şi alte platforme de streaming şi nu voi mai lucra cu el vreodată”, a scris ea pe Instagram. „Îmi pare rău, atât pentru judecata mea greşită de când eram tânără, cât şi pentru că nu am vorbit mai devreme”.

Fiica lui R Kelly, devastată după documentar

Tot pe Instagram, fiica lui R.Kelly, Joann Kelly, în vârstă de 20 de ani, a scris că este „devastată” de acuzaţiile aduse tatălui ei în documentar, dar că îl cunoaşte prea bine, descriindu-l ca un „monstru” şi „un tată îngrozitor”. În plus, ea şi-a exprimat susţinerea faţă de femeile care îl acuză pe Kelly şi a mulţumit pentru încurajările primite.

Un procuror din Chicago, oraşul în care trăieşte Kelly, a făcut apel ca orice persoană care a fost abuzată de rapper să vorbească despre asta, astfel încât acuzaţiile să poată fi investigate.

 

COMMENTS

DISQUS: 0