Lavinia Pîrva aduce magia Crăciunului în… rutina de îngrijire! Află secretul vedetei pentru un ten perfect

Lavinia Pîrva aduce magia Crăciunului în… rutina de îngrijire!  Află secretul vedetei pentru un ten perfect

Lavinia Pîrva începe anul acesta pregătirile pentru sărbători… la estetician! Frumoasa artistă de muzică sârbească are mare grijă de felul în care arată şi îşi completează rutina de îngrijire urmată acasă cu tratamente profesionale, ca să îşi menţină pielea tânără. În luna cadourilor, şi-a făcut un dar pentru care tenul său îi mulţumeşte, cu siguranţă: a apelat la cea mai nouă şi performantă tehnologie de radiofrecvenţă microneedling din lume, ca să strălucească de Crăciun şi de Revelion! Noi am aflat secretele tratamentului care are puterea unui lifting, direct de la medicul care s-a ocupat de întreaga procedură.

Secretul Laviniei Pîrva pentru un ten perfect:

Este cea mai puternică tehnologie minim invazivă care creşte fermitatea pielii”

Lavinia Pîrva acordă o grijă deosebită produselor şi tratamentelor care o ajută să îşi menţină tenul impecabil. Este adeptă a măştilor naturale, cu miere şi ulei de cocos, şi nu omite niciodată pasul esenţial în menţinerea sănătăţii pielii: demachierea! Însă atunci când simte că e cazul să dea un restart tenului, se lasă pe mâna specialiştilor. Recent, a apelat la o procedură minim invazivă, care întinereşte pielea din interior şi sculpteză, totodată, trăsăturile: Morpheus 8.

„Vorbim despre cea mai puternică tehnologie minim invazivă care creşte fermitatea pielii, reduce laxitatea şi stratul adipos din zone precum pomeţi, linia mandibulei sau gât. Utilizăm cu succes procedura și atunci când vine vorba despre cicatrici postacneice şi riduri. Este intervenţia ideală pentru cei care nu vor să apeleze la intervenţiile chirurgicale de tip lifting sau blefoaroplastie pentru laxitate uşoară sau moderată.”, declară medicul Dana Bratu, specialist dermatolog şi expert în estetică.

Poţi apela la acest tratament şi dacă te confrunţi cu bărbia dublă, dacă ai pori dilataţi sau o textură neuniformă a pielii. Pe Lavinia Pîrva, procedura a reuşit să o ajute să îşi recontureze frumuseţea simplu şi natural, fără intervenţii chirugicale!

Cum funcţionează tratamentul urmat de Lavinia Pîrva?

La baza tratamentului urmat de vedetă stă un dispozitiv special, care combină microneedling-ul cu energia de tip radiofrecvenţă. Zeci de microace pătrund în piele, pentru a provocat microleziuni. În acest fel, organismul este obligat să se vindece şi să producă elastină şi colagen, cele două proteine esenţiale pentru o piele frumoasă din interior.

Prin intermediul dispozitivului, reuşim să ajungem la o adâncime mai mare decât până acum, producând astfel o remodelare a ţesutului adipos şi asigurând rezultate vizibile şi de lungă durată. Tratamentul se dovedeşte a fi o alegere sigură chiar şi pentru pielea închisă la culoare, întrucât nu creşte riscul de hiperpigmentare post-procedură. Este indicat inclusiv pentru pielea sensibilă, indiferent de sezon.”, completează doctorul dermatolog Dana Bratu.

Iată ce vrea specialistul să mai ştii despre procedură

Dacă şi tu vrei să testezi tratamentul urmat de Lavinia Pîrva, află că procedura se realizează întotdeauna în urma unei consultaţii iniţiale, în cadrul căreia specialistul stabileşte planul optim de tratament, în funcţie de afecţiunile depistate.

Intervenţia are loc sub efectul cremei anestezice, pentru a reduce disconfortul. La final, vom aplica o cremă calmantă, cicatrizantă. Pentru că vorbim despre o procedură puternic personalizată, este posibil să aveţi nevoie de mai multe şedinţe pentru a sesiza rezultatele dorite. În general, protocolul este de 3 programări, realizate la interval de 6-8 săptămâni. Rezultatele obţinute se pot păstra până la un an. Ulterior, ca să menţineţi efectele, va fi nevoie de o şedinţă anuală de întreţinere.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

         Efectele se pot observa la o lună distanţă şi se vor îmbunătăţi odată cu trecerea timpului. Pentru că pielea se înnoieşte, vei sesiza în urma tratamentului un uşor eritem şi edem pentru câteva zile, tocmai de aceea este important să eviţi expunerea la soare sau la solar şi să utilizezi o cremă cu factor de protecţie, precum şi serumuri hidratante. Specialiştii spun că tratamentul nu este recomandat pacienţilor cu istoric de diabet, cu cicatrici cheloide şi cu veruci.

         Dacă şi tu eşti gata să îţi oferi un altfel de cadou de Crăciun, află că doctorul Dana Bratu a adunat cele mai populare proceduri estetice, clasice și premium, în cadrul conceptului inedit, DermaBeauty Clinique, cu trei locaţii în ţară: două în București și una în Buzău! Pentru detalii suplimentare, intrați pe site-ul: https://dermabeauty.ro sau, pentru programări, sunați la numărul: +40319395

COMMENTS

DISQUS: 0