Loredana Apreutese a primit premiul de excelență în managementul firmei International Alexander în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Loredana Apreutese a primit premiul de excelență în managementul firmei International Alexander în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Loredana Apreutese – premiul de excelență în managementul firmei International Alexander

Este o femeie de succes în continuă dezvoltare și o prezență plină de vitalitate la diverse conferințe de business. Este o forță feminină ce inspiră prin ambiția și dorința de a deveni din ce în ce mai bună în toate proiectele în care este implicată. În plus, Loredana este Directorul General al International Alexander, una dintre cele mai puternice și apreciate companii românești din domeniul transporturilor și logisticii, companie cu peste 1.200 angajați. În cadrul Galei Business Magazin – Cele mai puternice femei, a fost premiată pentru performanțele profesionale, a primit trofeul pentru “Cel mai bun manager de transport”, este una dintre cele mai influente femei din România conform Capital Top 100 Femei de Succes și are o apariție în ediția din acest an a anuarului 100 Tineri Manageri de Top. Pentru al treilea an consecutiv, compania a primit nominalizare pentru “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”, “Premiul pentru excelență în logistică” și “Premiul pentru responsabilitate socială”.

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

COMMENTS

DISQUS: 0