Loredana Chivu, transformări de ultimă oră La ce procedure estetice a apelat vedeta

Loredana Chivu, transformări de ultimă oră  La ce procedure estetice a apelat vedeta

O imagine perfectă cu… mult efort se menţine! Ca să arătăm mereu bine nu este suficient să avem zi de zi grijă de noi acasă, ci şi să apelăm regulat la ajutorul specialiştilor. Fie pentru mici retuşuri, fie pentru tratamente care pot fi făcute doar de mâinile dibace ale experţilor.

 

Loredana Chivu ştie asta, aşa că i-a căutat şi i-a găsit pe cei mai buni! Doctorii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică frecventată de vedete, o ajută să arate fix aşa cum visează, prin proceduri care urmează ultimele tendinţe în estetică. Loredana Chivu a testat câteva dintre tratamentele pe care le puteţi face şi voi aici şi este extrem de încântată de rezultate! Care sunt intervenţiile şi ce presupun? Aflaţi în rândurile următoare!

 

 

DESCOPERIŢI RECONTURAREA MANDIBULARĂ, LA BEAUTY ART AESTHETICS

 

O procedură minim invazivă cucereşte tot mai multe femei care visează la un chip conturat, ca de păpuşă. Este vorba despre reconturarea mandibulară cu acid hialuronic, care, aşa cum îi spune şi numele, reface conturul mandibular şi vă armonizează perfect trăsăturile faciale. Pe lângă faptul că reuşeşte să contureze asimetriile, conferă un aspect mai atrăgător şi mai feminin, dar înfrumuseţează şi profilul.

Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pacienta îşi poate relua activităţile normale după intervenţie. În general, procedura durează cam jumătate de oră. Pentru că este vorba despre acid hialuronic, efectele sunt temporare şi reversibile.  În general, vă puteţi bucura de ele în următorul an jumătate.

Cantitatea de substanţă folosită variază de la pacient la pacient, cert este că  experţii de la Beauty Art Aesthetics vor veni cu recomandările pentru a obţine cele mai bune rezultate!

 

 

BOTOXUL, ELIXIRUL TINEREŢII

 

O piele perfect întinsă este o piele frumoasă! Tot la Beauty Art Aesthetics vă puteţi menţine tinereţea prin injectări cu toxină botulinică, duşmanul ridurilor. Ele pot fi îndepărtate sau diminuate prin cantitatea potrivită de botox. Injectat cu ajutorul unui ac foarte mic, acţionează direct în zona cu probleme: fie cea a frunţii, fie cea dintre sprâncene ori de la colţul ochilor, primele unde apar nedoritele riduri.

Şi în acest caz, efectul este unul temporar şi poate dura până la jumătate de an. Ideal este să apelaţi la această procedură dacă aveţi peste 25 de ani şi sesizaţi deja riduri fine!

 

 

CORECŢIA BUZELOR PRIN ACID HIALURONIC

Revenim la acidul hialuronic şi vă spunem că el este vedeta şi când vine vorba despre corecţia buzelor, o intervenţie menită să repare şi să dea sau să redea volumul buzelor, dar şi… încrederea în propria persoană! Dacă, de pildă, vă supără sau vedeţi ca pe un complex faptul că aveţi buzele asimetrice, prea subţiri ori riduri în jurul gurii, puteţi apela la această procedură.

Ştiaţi că vârsta, genetica ori viciile şi stilul de viaţă haotic pot contribui la subţierea buzelor, dar şi la ridarea lor? Asta şi pentru că odată cu trecerea timpului, cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă. Este practic momentul să intervenim… din exterior!

Procedura durează jumătate de oră, în general, şi este făcută sub anestezie locală, deci puteţi uita de dureri!

 

 

Când vine vorba despre intervenţii care ne pot schimba definitiv sau doar temporar felul în care arătăm, este esenţial să apelăm doar la specialişti!  Pentru o listă de preţuri ori detalii referitoare la proceduri, intraţi pe site-ul: https://beautyartaesthetics.ro/.

Printre vedetele care, de-a lungul timpului, au trecut pragul clinicii Beauty Art Aesthetics se numără şi solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca sau vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana.

 

Găsiţi Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0