Luke Perry a murit. Avea 52 de ani

Luke Perry a murit. Avea 52 de ani

Proconsul, concert pentru două generații de îndrăgostiți
Vacanțe exotice ale vedetelor Ileana Lazariuc e în Bahamas, Laura Cosoi se răsfață în Insulele Seychelles.
Ariana Grande, desemnată de Billboard femeia anului 2018
Chrissy Teigen a nascut. John Legend este tata de baiat
Rita Ora a pozat nud pentru o revistă de peste Ocean

Actorul american Luke Perry, cunoscut din celebrul serial „Beverly Hills, 90210”, a murit luni (4 martie) la vârsta de 52 de ani. El suferise un atac vascular cerebral, informează site-ul TMZ.

Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui Amy Coder şi alte rude.

Luke Perry a devenit celebru pentru rolul „Dylan” din Beverly Hills

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California. Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever.

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme – la începutul anilor 1980 – devenind celebru cu rolul Dylan din „90210”. A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW „Riverdale”.

El a filmat pentru un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson „Once Upon a Time in Hollywood”.

 

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile