Lumină naturală pe toată durata zilei. Află totul despre închiderile cu sticlă securizată

Lumină naturală pe toată durata zilei. Află totul despre închiderile cu sticlă securizată

Fie că este vorba de o terasă în aer liber sau de un spațiu în balcon, este benefic să-ți petreci o porțiune din timpul tău afară, la aer curat și de ce nu, în liniște, departe de orice surse de zgomot sau de stres. Optarea pentru închiderea acestor spații de relaxare cu sticlă securizată este o alegere potrivită, astfel că îți vei proteja spațiul de intemperii sau noxe, totul cu o investiție la un preț moderat. În cazul ansamblurilor rezidențiale, delimitarea spațiului dintr-o terasă se face cu sticlă securizată de bună calitate, care să protejeze și să păstreze temperatura optimă. Un sistem glisant profesional poate rezista la vânt de până la 150 km/h, fiind o alegere ideală datorită materialelor durabile și care necesită foarte puțină mentenanță.

Cel mai mare avantaj al sistemului glisant de închidere cu sticlă este flexibilitatea, panourile de sticlă se mișcă pe șine și permit deschiderea sau închiderea rapidă a spațiului respectiv, o modalitate mult mai rapidă față de un sistem tradițional. Lumina naturală pătrunde cu mare ușurință, iar zgomotul este îndepărtat. În cazul balcoanelor, alegerea de a-l închide cu sticlă securizată este la fel de benefică, încurajând petrecerea timpului liber aici, atât vara cât și iarna. Sistemul glisant funcționează la fel de rapid și în cazul balcoanelor, fiind o soluție bună. Acestea sunt formate din profile de aluminiu, care se montează pe conturul balconului, iar panourile de sticlă sunt montate pe role cu rulmenți, glisarea fiind foarte simplă.

Avantajele acestui sistem de a închide balconul nu doar că-l fac utilizabil pe toată perioada anului, dar închiderea se face rapid și nu necesită mentenanță, materialele fiind foarte rezistente. Să nu uităm nici de reducerea zgomotului exterior, care permit balconului să devină spațiul tău suprem de relaxare.

Sticla securizată este un material complex, produs prin încălzirea la o temperatură de aproximativ 650 grade Celsius, punct în care aceasta începe să se înmoaie, urmată de o răcire rapidă, creând astfel o compresie puternică. Procesul de încălzire și apoi cel de răcire este efectuat electronic și influențează fundamental calitatea.

Specialiștii Vega Prod Sistem recomandă sticla securizată, deoarece oferă o mulțime de avantaje:

  • Este de nouă ori mai rezistentă decât sticla normală, făcând fără probleme față șocurilor, atât fizice, cât și celor generate de înghețul și dezghețul repetat;
  • Oferă o luminozitate perfectă în încăperi. Dacă se montează pe balcon, încăperile care au ieșire la acest balcon beneficiază de o cantitate mare de lumină naturală;
  • Este foarte sigură. În cazul în care se sparge, sticla securizată se dezintegrează în mii de bucățele de dimensiuni reduse, fără margini contondente care ar putea să provoace răni. Este rezultatul unei răciri rapide a sticlei în momentul producției, care asigură un echilibru perfect în interiorul materialului;
  • Arată foarte bine. Foarte mulți dintre utilizatori aleg sticla securizată pentru modul în care arată. Este un material deosebit de plăcut din punct de vedere estetic, ce conferă oricărui spațiu un design futurist și plăcut.

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informații în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0