Mădălina Brânduşescu, antreprenoare la 28 de ani! Câte distincţii a obţinut femeia de afaceri

Mădălina Brânduşescu, antreprenoare la 28 de ani!  Câte distincţii a obţinut femeia de afaceri

Este tânără, ambițioasă și la doar 28 de ani este antreprenoare cu acte în regulă. Mădălina Brândușescu manageriază cu succes Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecțiunii fizice. Din pasiune, dar şi cu profesionalismul poate nefiresc acestei vârste, a reușit să o ducă în topul clinicilor de profil din România și să o facă preferata vedetelor. Nu sună și nici nu este lucru ușor! Realizările de astăzi sunt, de fapt, timpul liber sacrificat.. „ieri”.

„Am început devreme să lucrez și să-mi câștig bănuții. Încă din timpul liceului m-am ocupat de afacerile familiei. Nu sunt o împătimită a petrecerilor și nici a cluburilor din simplu fapt că timpul nu îmi permite acest “lux”. Sunt extrem de ocupată și nu-mi rămâne prea mult timp la dispoziție pentru distracție.”

Cu toate acestea, Mădălina nu regretă nimic! Crede cu tărie că atunci când faci ce îți place cu adevărat, nu ești nevoit să muncești nici măcar o singură zi din viață! În plus, să ai mereu o astfel de responsabilitate mai vine la pachet cu un avantaj: nu ai vreme să te gândești la lucruri negative și nici să te încarci cu ceea ce nu e important!

„Consider că în fiecare dimineață clinica pe care o conduc, pasiunea pentru frumos și lucrurile minunate pe care doctorii noștri le realizează îmi oferă cea mai puternică motivație!”

Gustul pentru afaceri l-a moștenit… din familie, mai exact de la mama ei, o femeie care a reuşit într-o lume a bărbaţilor. În continuare, Mădălina vrea să se asigure că menține clinica sus în preferințele pacienților, cu un personal care are experienţă de peste un deceniu, dar și cu ajutorul celor mai noi tehnologii apărute pe piață, cu care încearcă să inoveze în domeniul pe care îl iubeşte atât de mult. Curând, tânăra antrenprenoare plănuiește să deschidă clinici în mai multe orașe din țară, ca să poată face față cererii din partea clienţilor veniți la București din toate colțurile României.

„Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.”

De distincţii Mădălina Brânduşescu nu este străină! Clinica ei a fost premiată în repetate rânduri în cadrul galei I Succes. În 2018, a obţinut trofee la Gala Femei de Succes şi la Gala Performanţei şi Excelenţei. În 2019, a fost premierată la Gala Health, Beauty&Lifestyle Awards, iar în 2020, Beauty Art Aesthetics a obţinut distincţia pentru Cea mai bună clinică de estetică minim invazivă.

Elena Ionescu, Adina de la Heaven, Eugenia Șerban, Elena Merișoreanu,  Francisca, Ana-Maria Mocanu sau Claudia Ghiţulescu se numără printre persoanele publice care sunt cliente fidele ale clinicii, care a primit laude şi din partea Casei Regale. Prinţesa Lia a apelat şi ea la tratamentele de aici.

Deși este specializată în mărirea și modelarea buzelor, Beauty Art Aesthetics are pe listă mult mai multe servicii: puteți apela, printre altele, la tratamente anti-rid și la terapii pentru ten, dar și la procedee de conturare a bărbiei.

 

Pe Mădălina Brândușescu o găsiți pe Instagram:

https://www.instagram.com/madalina_brindusescu/?hl=ro

Iar clinica Beauty Art Aesthethics, pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro/ , pe Facebook: https://www.facebook.com/beautyartaeshetics/ , dar și pe Instagram: https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/?hl=ro

COMMENTS

DISQUS: 0