Mădălina Brândușescu: „Clinica pe care o conduc îmi oferă cea mai puternică motivație”

Mădălina Brândușescu: „Clinica pe care o conduc îmi oferă cea mai puternică motivație”

Una dintre cele mai tinere femei de afaceri este fără doar și poate Mădălina Brândușescu, de la Beauty Art Aesthetic. Tânăra are 26 de ani și conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverență, Mădălina Brândușescu a răspuns unor curiozități pe care cel mai probabil le au și pacienții ei.

– Cine a fost marele tău mentor?

Nu pot spune că am avut un mentor în adevăratul sens al cuvântului. Până la această vârsta m-a inspirat mama mea, o femeie de afaceri puternică, ambițioasă și creativă, și mereu cu zâmbetul pe buze. Ea este exemplul meu în viață.

– Ești mulțumită cu ceea ce ai?

Nu cred că vreodată suntem pe deplin mulțumiți cu ceea ce avem. Sau cel puțin, eu nu sunt. Întotdeauna trebuie să progresăm și să ajungem la cea mai bună varianta a noastră și eu asta fac, duc o luptă continuă să ating performanța.

Mădălina Brândușescu a câștigat primii bani la liceu

– La ce vârstă ai avut un job plătit?

Am început devreme să lucrez și să-mi câștig bănuții. Încă din timpul liceului m-am ocupat de afacerile familiei.

– Ce te motivează?

În momentul în care iubești ceea ce faci nu ești nevoit să muncești nicio zi din viața ta. De aceea, eu consider că în fiecare dimineață clinica pe care o conduc, pasiunea pentru frumos și lucrurile minunate pe care doctorii noștri le realizează acolo îmi oferă cea mai puternică motivație.

-Care sunt cele mai căutate operații estetice la Beauty Art Aesthetics?

Slimming face sau conturarea (subțierea) feței, dar și augmentarea buzelor au devenit proceduri pe care doamnele și domnișoarele le cer din ce în ce mai des medicilor esteticieni.

-În ce constă procedura de slimming face și cât costă?

Slimming face nu este o procedură grea care să necesite spitaizare, ci dimpotrivă se face foarte ușor prin introducerea unor fire resorbabile. Se folosește o cremă anestezică, procedura fiind extrem de rapidă. O astfel de intervenție costă 550 de euro.

-Cine cere o astfel de intervenție?

Este utilă atunci când pacientele au bărbia dublă (n.r. gușa – în termeni populari). În acest caz se folosește lipoliza, adică topirea grăsimii localizate, împreună cu aceste fire resorbabile. Rezultatele încep să se vadă după 10-14 zile. Pentru bărbia dublă este nevoie de 2-3 ședințe de lipoliză la un interval de 2-3 săptămâni.

-Mărirea buzelor cu acid hialuronic mai este și ea o intervenție la modă?

Cine nu își dorește buze mai pline ca ale Angelinei Jolie? Acidul hialuronic este cel mai utilizat produs pentru remodelarea și mărirea volumului buzelor. De ce? Perntru că în mod natural acesta se găsește la toate organismele vii, iar la om se află în multe țesuturi din corp, precum în derm și în cartilaje, fapt pentru care este foarte ușor acceptat de către organism. O astfel de intervenție costă 250 de euro.

– Injecțiile cu botox sunt printre cele mai frecvente cerințe ale pacientelor de toate vârstele?

Așa este. Fie că avem paciente tinere care vor să estompeze câteva riduri de expresie, fie că vin femei cu tenul matur și cer astfel de intervenții, tratamentul injectabil cu toxină botulinică este printre cele mai frecvente la noi în clinică. Mărirea pomeților este o procedură la fel de cerută, iar în ultima vreme am avut mai mulți pacienți, chiar și bărbați, pentru rinoplastia non-invazivă. Este vorba despre o corecție cu acid hialuronic, care are efecte de-a dreptul vizibile.

COMMENTS

DISQUS: 0