Mădălina Brândușescu deschide o nouă clinică de estetică

Mădălina Brândușescu deschide o nouă clinică de estetică

Buzele perfecte se obțin la Beauty Art Aesthetics
Beauty Art Aesthetics, desemnată cea mai bună clinică de înfrumusețare din 2019
Idei de cadouri tematice pentru cea mai importantă persoană din viața ta
Baby face și terapia vampir
Mădălina Brândușescu dezvăluie care sunt cele mai căutate intervenții estetice
Mădălina Brândușescu, tânăra antreprenoare de doar 26 de ani care conduce Beauty Art Aesthetics, o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă își extinde afacerea. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Până în 2020 o nouă clinică Beauty Art Aesthetics se va deschide pentru pacientele din toată țara. Deste toate detaliile investiției a povestit chiar Mădălina Brândușescu într-un interviu Celebritatea.ro.
  • De unde a pornit iniţiativa extinderii activităţii Beauty Art Aesthetic?

Din dorința pacientelor a venit practic și inițiativa noastră. Ne vin paciente din toată țara. Avem din Constanța, Pitești, Iași, Timișoara și așa ne-am gândit să ne extindem.

  • Ce vă permite în plus acest spaţiu?

Noi avem servicii exclusive în clinica Beauty Art Aesthetics, proceduri care nu se mai întâlnesc în alte clinici de profil. Avem tehnici exclusive de injectare pe care specialiștii noștri le folosesc cu mare succes.

  • Care sunt cele mai căutate servicii?

Noi am fost consacrați pentru mărirea de buze. Avem tehnicile noastre speciale Kylie, Kendal și russian lips, preferate de pacientele noastre.

  • Aveţi tratamente pe partea de probleme medicale, dincolo de cea de estetica minim invaziva?

Avem si tartamente pe partea medicală, deoarece în clinica noastră lucrează doctori atât chirurgi plasticieni, cât și dermatologi.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiatăla gala Health, Beauty &Lifestyle Awards, eveniment organizat de Flavia Covaciu și Oana Irimia în această primăvară. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

COMMENTS

DISQUS: 0