Mădălina Brândușescu, premiată pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă

Mădălina Brândușescu, premiată pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă

Ofera-ti un cadou de Paște ! Întinerește -ți și tonifică -ți tenul la Dr. Dana Vasilescu
Iti place parul lung dar iti e cald? Coditele sunt la moda!
Dr. Calin Dobos ne spune care este solutia unui ten mereu tanar!
Trucuri pentru un machiaj perfect după vârsta de 40 de ani
Luxe Face, tratamentul minune pentru cicatrice și vergeturi

Mădălina Brândușescu a fost premiată în cadrul Galei Performanței & Excelentei 2018, eveniment ce a avut loc saptămâna trecută la Ambasad’Or Events & Leisure. În cadrul ceremoniei, tânăra de 25 de ani, managerul Beauty Art Aesthetics, a primit Premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă. Mădălina Brândușescu a strălucit într-o ținută neagră, accesorizată cu o pereche de botine într-o nuanță de argintiu. Întregul look a fost completat de un machiaj discret.

Mădălina Brândușescu este managerul unei afaceri de succes

“Misiunea mea este să am grijă de dorințele pacienților mei, să mă asigur că sunt diagnosticați și tratați corect, la timp, cu profesonalism si respect. Mulțumesc tare mult echipei clinicii și pacienților care zi de zi ne dau încrederea lor venind la noi și apelând la serviciile noastre!”, a declarat Mădălina Brândușescu, emoționată la ridicarea premiului.

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2018 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Mădălina Brândușescu conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Tânăra îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverentă la cei doar 25 de ani deține una din cele mai de succes clinici de estetică din România: Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile