Mădălina Brândușescu, premiată pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă

Mădălina Brândușescu, premiată pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă

Mădălina Brândușescu dezvăluie care sunt cele mai căutate intervenții estetice
Tu știi dacă ai nevoie de implant mamar? Chirurg plastician, Dana Vasilescu te ajută să te decizi!
Vezi cine este actrita cu un fizic de invidiat si chip de inger
Interviu inedit cu Maria Pauna
Fii mereu tanara si frumoasa!

Mădălina Brândușescu a fost premiată în cadrul Galei Performanței & Excelentei 2018, eveniment ce a avut loc saptămâna trecută la Ambasad’Or Events & Leisure. În cadrul ceremoniei, tânăra de 25 de ani, managerul Beauty Art Aesthetics, a primit Premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă. Mădălina Brândușescu a strălucit într-o ținută neagră, accesorizată cu o pereche de botine într-o nuanță de argintiu. Întregul look a fost completat de un machiaj discret.

Mădălina Brândușescu este managerul unei afaceri de succes

“Misiunea mea este să am grijă de dorințele pacienților mei, să mă asigur că sunt diagnosticați și tratați corect, la timp, cu profesonalism si respect. Mulțumesc tare mult echipei clinicii și pacienților care zi de zi ne dau încrederea lor venind la noi și apelând la serviciile noastre!”, a declarat Mădălina Brândușescu, emoționată la ridicarea premiului.

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2018 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Mădălina Brândușescu conduce o clinică dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Tânăra îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe. Ambițioasă și perseverentă la cei doar 25 de ani deține una din cele mai de succes clinici de estetică din România: Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

DISQUS: 0