Mădălina Brîndușescu, povestea succesului în frumusețe. Cum reinventează clinica ei procedurile minim-invazive

Mădălina Brîndușescu, povestea succesului în frumusețe. Cum reinventează clinica ei procedurile minim-invazive

Clinica Beauty Art Aesthtetics adaugă un nou trofeu pe raftul cu premii, prilejul perfect să discutăm cu fondatoarea ei, Mădălina Brînduşescu despre succesul într-o lume aflată mereu în schimbare: frumuseţea! La doar 28 de ani, creatoarea clinicii dedicată procedurile estetice minim-invazive se poate lăuda, în ciuda vârstei, cu multe realizări pe plan profesional, dar şi cu faptul că echipa ei de medici redefineşte modul în care se realizează cea mai căutată intervenţie de înfrumuseţare: mărirea buzelor.

 

PROCEDURI DE ULTIMĂ GENERAŢIE, FĂRĂ DURERE ŞI FĂRĂ RECUPERARE

Mădălina Brînduşescu se află în lumea afacerilor de succes… dintotdeauna! De meserie antreprenori, părinţii ei au ghidat-o încă de mică pe drumul business-ului. Pasiunea pentru estetică şi-a descoperit-o însă singură, în momentul în care a vrut să creeze un loc care să pună femeia pe un piedestal, să o ajute să se simtă mai frumoasă, mai încrezătoare în propria imagine şi mai puternică.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS:  „Beauty Art Aesthetics este, fără doar şi poate, locul unde eu îmi găsesc liniştea. Sună paradoxal? Pentru mine a devenit un mod de viaţă. Există atâtea situaţii de care te poţi lovi în calitate de manager, încât tocmai de aici vin provocările care mă ţin permanent în priză. Nu am timp să mă plictisesc, pentru că în meseria mea mereu va fi ceva de pus la punct, de căutat, de îmbunătăţit şi este firesc să fie aşa pentru a rămâne relevanţi şi în pas cu tendinţele.

Pentru că ştie cât de important este timpul, Mădălina Brînduşescu a vrut să se desprindă de tiparul clasic al clinicilor estetice. Tocmai de aceea, Beauty Art Aesthetics se axează doar pe proceduri de ultimă generaţie, fără durere şi fără recuperare. Pacientele se pot bucura practic de rezultate imediate şi îşi pot relua, tot imediat, activitatea obişnuită.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Trăim în epoca procedurilor estetice minim-invazive! Costurile unor intervenţii de acest tip sunt mai mici, comparativ cu operaţiile clasice, dar rezultatele tot spectaculoase sunt. Am adunat la Beauty Art Aesthetics tratamente cu laser pentru corp şi de rejuvenare a pielii pentru chip şi, bineînţeles, să nu uităm de celebrele injectări. Acidul hialuronic este, de departe, cea mai folosită substanţă în clinica noastră. Dincolo de tehnicile de injectare ale medicilor noştri, contează şi calitatea produselor folosite. Noi punem accent pe brand-uri premium precum Juvederm, Dermafill, Restylane sau Teosyal. Investind în calitate, investim, de fapt, în imaginea clinicii noastre.”

 

CARE SUNT TEHNICILE AVANSATE DE INJECTARE PROMOVATE DE CLINICĂ

Şi pentru că am menţionat puţin mai devreme despre tehnicile avansate folosite, clinica Beauty Art Aesthetics rămâne cunoscută şi datorită rezultatelor obţinute în urma procedurii de volumizare a buzelor. Russian Lips, Kendall Lips sau Kylie Lips sunt tipurile de injectări care adună cele mai multe programări!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Datorită acestor tehnici de injectare, nu există riscul acelui efect de duck face, faţă de care toate femeile au o teamă aparte. Ne mândrim că rezultatele pe care le putem oferi astăzi sunt un cumul între disponibilitatea medicilor noştri pentru evoluţie, multă practică, experienţă şi participare constantă la cursuri de perfecţionare. Ca manager, este crucial să ştii să îţi alegi oamenii cu care să lucrezi, iar eu am reuşit acest lucru.”

Şi pentru că la Beauty Art Aesthetics întotdeauna puţin înseamnă mai mult, medicii de aici, cu peste un deceniu de experienţă în domeniul frumuseţii, lucrează cu cele mai mici cantităţi de acid hialuronic pentru a oferi pacientelor rezultate de bun gust.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „O creştere în volum se realizează întotdeauna etapizat. De multe ori, folosim doar 0,55 de mililitri de acid hialuronic pentru a obţine buze mai pline, plus fire PDO pentru un contur perfect. Frumuseţea nu înseamnă un şablon, ci alegerea acelor proceduri ori tehnici care se pretează fiecărei persoane în parte. Specialiştii noştri promovează această practică, pe care au deprins-o în cadrul programelor avansate de pregătire din Rusia şi din Emiratele Arabe Unite.”      

 

BEAUTY ART AESTHETICS, ÎN CONTACT PERMANENT CU CLIENŢII

Mădălina Brînduşescu a pus, încă din start, accent şi pe o bună comunicare cu clienţii din motive simple şi fireşti: pacientul află care îi sunt opţiunile, scapă de emoţii şi de îndoieli, iar medicii îi află dorinţele legate de felul în care vrea să arate. Este un câştig reciproc, iar transparenţa faţă de modul în care se realizează procedurile este continuată şi în mediul online. Contul oficial de Instagram al clinicii a adunat peste o sută de mii de fani, care urmăresc de la distanţă activitatea specialiştilor în frumuseţe de la Beauty Art Aesthetics, o practică pe care nu multe clinici au curajul să mizeze.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS:Nu avem ce să ascundem! Zilnic prezentăm live urmăritorilor noştri rezultatele pe care le obţinem în cadrul clinicii, axându-ne inclusiv pe cazurile dificile. Este de interes, pentru că viitorii pacienţi află astfel că fiecare rezultat este unic. Mă ocup personal de story-urile postate pe contul nostru de Instagram, iar feedback-ul este unul pozitiv. Nu de multe ori urmăritorii au ocazia să vadă cum se realizează, pas cu pas, procedurile de înfrumuseţare şi să primească, totodată, şi sfaturi avizate direct de la specialişti.”

 

 

CLINICA FEMEII DE AFACERI, PREMIATĂ NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL

Într-o continuă reiventare, Beauty Art Aesthetics şi-a diversificat constant paleta de servicii, pentru a oferi clienţilor cele mai noi proceduri de înfrumuseţare, îmbinate cu cele mai avansate aparate.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Din vara lui 2022 Beauty Art Aesthetics este pregătită să ofere pacienţilor inclusiv servicii stomatologice. Vă aşteptăm şi pentru a vă ajuta să descoperiţi beneficiile unor tratamente consacrate de înfrumuseţare a pielii precum Radiesse, Skinbooster ori Biorepeel.”

Rezultatele din lumea esteticii i-au adus clinicii premii în repetate rânduri. Cinci ani la rând, clinica Beauty Art Aesthetics a primit trofee de excelenţă. Cea mai nouă distincţie a fost obţinută la gala Health, Beauty and Lifestyle, în iulie 2022.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Suntem onoraţi să avem un raft plin cu premii. Acest lucru ne confirmă că suntem pe drumul cel bun şi că trebuie să rămânem cel puţin la fel de ambiţioşi şi în continuare. Am primit recent, la Bucureşti, premiul Excelenţă în estetică facială şi în proceduri minim-invazive, după ce, din 2018 până în 2021 am fost recompensaţi şi cu alte distincţii deosebit de importante în lumea medicală. Menţionez trofeele de la galele I Success din Veneţia şi de la Cannes.”

Eugenia Şerban, Elena Merişoreanu, Francisca, Ana-Maria Mocanu şi Claudia Ghiţulescu sunt doar câteva dintre persoanele publice care au frecventat, de-a lungul timpului, clinica manageriată de Mădălina Brînduşescu.

 

 

Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în lumea Beauty Art Aesthetics, vă invităm pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro/, dar şi pe pagina de Instagram a clinicii: https://instagram.com/beautyartaesthetics?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

COMMENTS

DISQUS: 0