Madonna, recital în finala Eurovision de la Tel Aviv

Madonna, recital în finala Eurovision de la Tel Aviv

Madonna a semnat contractul pentru susţinerea unui recital în finala concursului Eurovision 2019. Concertul celebrei artiste va avea loc sâmbătă, la Expo Tel Aviv, în Israel, punând astfel capăt incertitudinilor privind prestaţia sa din competiţia muzicală, potrivit televiziunii publice israeliene Kan.

Recitalul cântăreţei americane Madonna anunţat pentru finala ediţiei de anul acesta a concursului Eurovision era pus sub semnul întrebării, deoarece artista nu semnase un contract oficial cu organizatorii, European Broadcasting Union, potrivit Le Figaro. Reprezentanţii artistei au confirmat apariţia ei la celebra competiţie în luna aprilie, însă organizatorii Eurovision au declarat, luni, că aceasta nu a încheiat cu ei o înţelegere oficială privind recitalul.

Madonna, onorariu de 1 milion de dolari la Eurovision

„European Broadcasting Union nu a confirmat niciodată prezenţa Madonnei”, a afirmat, luni, Jon Ola Sand, coordonatorul executiv al concursului. „Dacă nu avem un act semnat, ea nu poate urca pe scenă”, a continuat acesta.

Madonna a ajuns în Tel Aviv miercuri, cu o echipă de 140 de persoane. Artista urmează să interpreteze două piese în timpul finalei competiţiei. Primul dintre cântece va apărea pe viitorul material al discografic al artistei, „Madame X”, iar al doilea este un hit mai vechi.

Presa britanică a scris că Madonna va primi pentru recitalul său un onorariu de 1 milion de dolari.

COMMENTS

DISQUS: 0