Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

Emma Stoican viseaza sa traiasca in Malibu si lumea sa-i fredoneze piesele.
Tom Hanks, în negocieri pentru rolul Geppetto în „Pinocchio”
Mutare surpriză la Kanal D! Cătălin Botezatu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!”
Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona
Monica Bârlădeanu recomandă DietaToman tuturor celor care îşi doresc o siluetă de invidiat!

După ce a tras tare la sală şi a slăbit 8 kilograme, Marian Haiducu s-a aflat într-o super condiţie fizică pentru a face turul Spaniei. Cântăreţul şi soţia lui au petrecut trei săptămâni de vis în Andaluzia. Artistul deţine o casă de vacanţă în Benalmadena, aşa că ar fi putut să-şi prelungească în orice moment şederea.

Spania este o destinaţie de vacanţă extrem de atractivă indiferent de sezon, iar Andaluzia te îmbie să o descoperi. Marian Haiducu şi Roxana, femeia pe care a luat-o de soţie în toamna anului trecut, după o relaţie de şapte ani, au vizitat Gibraltar, Sevilla, Malaga, Benalmadena, Nerja şi Ronda şi s-au întors în bagaj cu multe suveniruri, dar şi cu poveşti despre cele trei săptămâni petrecute în Peninsula Iberica.

Artistul s-a însurat toamna trecută

Artistul s-a însurat toamna trecută

Cei doi au surprins multe imagini din concediu, iar din câteva fotografii de cuplu, fanii au remarcat frumuseţea Roxanei, o tânără brunetă.

Marian Haiducu şi Roxana s-au căsătorit toamna trecută

Marian Niculae de la fosta trupă Haiducii şi-a unit destinele cu Roxana, toamna trecută. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, dar în 2018  cei doi au mers în faţa altarului pentru a-şi oficializa relaţia şi în faţa preotului, nu doar a ofiţerului Stării Civile. Marian Niculae s-a desprins de curând de trupa Haiducii şi a început un proiect solo.

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

COMMENTS

DISQUS: 0