Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

Elton John şi partenerul lui de viaţă au câştigat procesul intentat The Sun pentru defăimare
Deea Maxer, cerută de soție la 10 ani de la nuntă
Iulia Vântur, record de vizualizări pe Internet la al doilea videoclip în India
Consiliera personală a lui Meghan Markle renunţă la job
Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul Adil Rami

După ce a tras tare la sală şi a slăbit 8 kilograme, Marian Haiducu s-a aflat într-o super condiţie fizică pentru a face turul Spaniei. Cântăreţul şi soţia lui au petrecut trei săptămâni de vis în Andaluzia. Artistul deţine o casă de vacanţă în Benalmadena, aşa că ar fi putut să-şi prelungească în orice moment şederea.

Spania este o destinaţie de vacanţă extrem de atractivă indiferent de sezon, iar Andaluzia te îmbie să o descoperi. Marian Haiducu şi Roxana, femeia pe care a luat-o de soţie în toamna anului trecut, după o relaţie de şapte ani, au vizitat Gibraltar, Sevilla, Malaga, Benalmadena, Nerja şi Ronda şi s-au întors în bagaj cu multe suveniruri, dar şi cu poveşti despre cele trei săptămâni petrecute în Peninsula Iberica.

Artistul s-a însurat toamna trecută

Artistul s-a însurat toamna trecută

Cei doi au surprins multe imagini din concediu, iar din câteva fotografii de cuplu, fanii au remarcat frumuseţea Roxanei, o tânără brunetă.

Marian Haiducu şi Roxana s-au căsătorit toamna trecută

Marian Niculae de la fosta trupă Haiducii şi-a unit destinele cu Roxana, toamna trecută. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, dar în 2018  cei doi au mers în faţa altarului pentru a-şi oficializa relaţia şi în faţa preotului, nu doar a ofiţerului Stării Civile. Marian Niculae s-a desprins de curând de trupa Haiducii şi a început un proiect solo.

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile