Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

Marian Haiducu, vacanță de vis în Spania

După ce a tras tare la sală şi a slăbit 8 kilograme, Marian Haiducu s-a aflat într-o super condiţie fizică pentru a face turul Spaniei. Cântăreţul şi soţia lui au petrecut trei săptămâni de vis în Andaluzia. Artistul deţine o casă de vacanţă în Benalmadena, aşa că ar fi putut să-şi prelungească în orice moment şederea.

Spania este o destinaţie de vacanţă extrem de atractivă indiferent de sezon, iar Andaluzia te îmbie să o descoperi. Marian Haiducu şi Roxana, femeia pe care a luat-o de soţie în toamna anului trecut, după o relaţie de şapte ani, au vizitat Gibraltar, Sevilla, Malaga, Benalmadena, Nerja şi Ronda şi s-au întors în bagaj cu multe suveniruri, dar şi cu poveşti despre cele trei săptămâni petrecute în Peninsula Iberica.

Artistul s-a însurat toamna trecută

Artistul s-a însurat toamna trecută

Cei doi au surprins multe imagini din concediu, iar din câteva fotografii de cuplu, fanii au remarcat frumuseţea Roxanei, o tânără brunetă.

Marian Haiducu şi Roxana s-au căsătorit toamna trecută

Marian Niculae de la fosta trupă Haiducii şi-a unit destinele cu Roxana, toamna trecută. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, dar în 2018  cei doi au mers în faţa altarului pentru a-şi oficializa relaţia şi în faţa preotului, nu doar a ofiţerului Stării Civile. Marian Niculae s-a desprins de curând de trupa Haiducii şi a început un proiect solo.

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

Cei doi au vizitat partea de sud a Spaniei

COMMENTS

DISQUS: 0