Melodia „Shallow”, pe primul loc în Top Billboard Hot 100

Melodia „Shallow”, pe primul loc în Top Billboard Hot 100

Deepside Deejays au renunţat la concerte de afară pentru o aniversarea unui şeic
Emmy Awards 2016
Filmul „A Star is Born” va fi relansat în variantă extinsă
Vezi ce artist prefera o vacanta “Made in Romania”
Spuma Party Weekend la Magic Place GRANT Aqua Park

Piesa „Shallow”, cântată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, premiată cu Oscar, a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 după 22 de săptămâni de la lansare.Melodia a urcat de pe locul al 21-lea până în fruntea clasamentului american al single-urilor, după gala premiilor Oscar, unde a fost premiată la categoria „cel mai bun cântec original” şi a beneficiat de o interpretare live foarte apreciată.

„Shallow” este al patrulea cântec al cântăreţei Lady Gaga care ajunge pe primul loc în Hot 100 şi primul din 2011, de la „Born This Way”. Pentru Cooper, aceasta este prima reuşită de gen. Cântecul este al 1.084-lea care ajunge pe primul loc în istoria de 60 de ani a topului.

Pe cine au detronat Lady Gaga și Bradley Cooper

Ariana Grande a fost, aşadar, detronată, după cinci săptămâni în care „7 Rings” a ocupat prima poziţie în clasament. Dacă „Shallow” este cea mai bine vândută piesă din ultima săptămână, „Without Me” al lui Halsey a ocupat locul al treilea, însă a devenit cea mai ascultată piesă la posturile de radio. Noul clasament integral Billboard Hot 100 va fi publicat marţi.

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile