Metallica va lansa o carte pentru copii

Metallica va lansa o carte pentru copii

Rami Malek a refuzat să joace rolul unui terorist în „Bond 25”
New York Fashion . E nevoie de curaj sa te îmbraci ca Bella Hadid. Ce părere aveți?
Ariana Grande a refuzat titlul oferit de regina Marii Britanii
Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex
Natalie Portman îşi lansează primul curs online de actorie

Membrii trupei Metallica vor lansa pe 26 noiembrie o carte pentru copii. Veniturile obţinute din urma vânzării vor fi direcţionate către fundaţia caritabilă „All Within My Hands”.

Cartea ilustrată, „The ABCs of Metallica”, a fost scrisă în colaborare cu autorul Howie Abrams, iar desenele sunt create de Michael „Kaves” McLeer, potrivit The Guardian.

„«The ABCs of Metallica» este o privire asupra istoriei trupei, de la A la Z. Fiecare literă din alfabet va sublinia un moment din călătoria noastră, de la «Garage Days» la «Master of Puppets» şi lucruri amuzante despre noi”, au povestit membrii trupei.

Metallica, a patra oară la București

Cel mai recent album al trupei, al zecelea într-o carieră de 38 de ani, este „Hardwired… to Self Destruct”, apărut în 2016. A fost vândut în 5 milioane de copii în întreaga lume, certificat cu platină şi nominalizat la Grammy. Metallica va concerta anul acesta, pentru a patra oară, la Bucureşti, pe 14 august.

Formaţia a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler.

Metallica a lansat zece albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2009.

COMMENTS

DISQUS: 0