Metallica va lansa o carte pentru copii

Metallica va lansa o carte pentru copii

Jon Snow, internat după „Game of Thrones”
Irina Nicolae, ex-A.S.I.A, a devenit mămică în secret!
Proconsul și Uddi au lansat piesa „Visele care nu dorm”
Delia Antal botez de poveste la Bon Bon Club & Events
Prinţul Harry şi Meghan Markle, filmați cu drona

Membrii trupei Metallica vor lansa pe 26 noiembrie o carte pentru copii. Veniturile obţinute din urma vânzării vor fi direcţionate către fundaţia caritabilă „All Within My Hands”.

Cartea ilustrată, „The ABCs of Metallica”, a fost scrisă în colaborare cu autorul Howie Abrams, iar desenele sunt create de Michael „Kaves” McLeer, potrivit The Guardian.

„«The ABCs of Metallica» este o privire asupra istoriei trupei, de la A la Z. Fiecare literă din alfabet va sublinia un moment din călătoria noastră, de la «Garage Days» la «Master of Puppets» şi lucruri amuzante despre noi”, au povestit membrii trupei.

Metallica, a patra oară la București

Cel mai recent album al trupei, al zecelea într-o carieră de 38 de ani, este „Hardwired… to Self Destruct”, apărut în 2016. A fost vândut în 5 milioane de copii în întreaga lume, certificat cu platină şi nominalizat la Grammy. Metallica va concerta anul acesta, pentru a patra oară, la Bucureşti, pe 14 august.

Formaţia a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler.

Metallica a lansat zece albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2009.

COMMENTS

DISQUS: 0