Mezeluri tradiționale și lactate de la Ferma Gruiu, în Piața Domenii

Mezeluri tradiționale și lactate de la Ferma Gruiu, în Piața Domenii

Magazinul cu produse tradiționale de la Ferma Gruiu și-a diversificat oferta pentru cei care preferă să mănânce 100% natural. Este vorba despre punctul comercial din Piața Domenii, unde funcționează primul magazin de desfacere al domeniului, deschis înainte de Crăciun.

Aici, cei care caută carne proaspătă, produse tradiționale făcute după rețete vechi și lactate făcute în casă le vor găsi într-un singur magazin, care reînvie gusturile din casa bunicilor. La evenimentul de lansare au participat, printre alții, interpreții Elena Merișoreanu, Claudia Ghițulescu, Florin Grigore, actrița Crina Matei și vedeta tv Oana Turcu.

Animalele de la Ferma Gruiu, crescute fără stres

Felul în care sunt crescute și hrănite animalele din care se fac toba, lebărul, cărnații și restul produselor tradiționale contează enorm pentru calitatea cărnii.

De aceea, fermierii de la Gruiu au amenajat pe un domeniu vast o fermă unde cresc vite de rasă (Limousine), struți, găini și oi Suffolk. Animalele sunt crescute în aer liber, în condiții naturale, fără stres și fără presiunea producției în masă.

„Calitatea vieții animalelor de la fermă influențează direct calitatea cărnii folosite în restaurant, iar pasiunea noastră pentru excelență se regăsește în gustul rafinat al preparatelor”, asigură proprietarii domeniului.


Produsele pot fi  cumpărate direct din Piața Domenii, unde funcționează cel de-al doilea magazin al fermei.

 

COMMENTS

DISQUS: 0