Micşorarea sânilor şi beneficiile acestei intervenţii pentru sănătate

Micşorarea sânilor şi beneficiile acestei intervenţii pentru sănătate

Sânii prea mari pot provoca dureri, te pot incomoda în timpul activităților fizice sau chiar te pot face să îți găsești haine cu greu. Tot din cauza acestei probleme îți poate fi afectată calitatea somnului, poți avea urme adânci lăsate pe umeri, din cauza presiunii bretelelor, iar stima de sine poate scădea drastic. Însă, aspectul inestetic poate fi rezolvat cu ajutorul celei mai eficiente intervenții: reducția mamară. Dr. Alin Bortolini te poate ajuta să ai sâni mai mici, iar problemele să dispară. Un bust frumos nu ține neapărat de mărime, ci de formă și proporție. Un chirurg estetician poate face minuni cu ajutorul acestei proceduri. Aspectul sânilor va fi îmbunătățit și adaptat nevoilor unice ale fiecărei paciente, iar rezultatele vor fi permanente.

Mamoplastia de reducție, realizată la un chirurg estetician bun, este operația de care tu ai nevoie pentru a-ți micșora dimensiunea și greutatea sânilor foarte voluminoși. Iar La Be Perfect vei avea parte de un rezultat armonios, plăcut din punct de vedere estetic și benefic sănătății tale.

 

Ce trebuie să știi înainte de operația de reducție mamară

Cum multe femei își doresc să își mărească sânii, tot atât de multe sunt și cele care își doresc să scape de sânii extrem de mari, de grei, lăsați și care provoacă tulburări funcționale. Tulburările pot fi date de modificarea posturii corpului, dureri la nivelul coloanei cervicale și toracale sau iritații și micoze la nivelul șanțurilor submamare. Cu ajutorul mamoplastiei de reducere Dr. Alin Bortolini îți va îndepărta excesul de grăsime, de țesut și piele de pe sâni. Vei putea avea încredere în tine, nu vei mai avea parte de disconfort și poți desfășura orice activitate fizică îți dorești. Însă, înainte de a apela la această intervenție, trebuie să știi câteva aspecte.

Dr. Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică: „Principala cauză de mărire excesivă a sânilor o reprezintă excesul ponderal. Există fete tinere, care deși au o greutate normală, pot avea sâni disproporționali cu mărimea corpului. Recomand ca această intervenție de mamoplastie să fie efectuată mai devreme, deoarece problemele se pot accentua în timp. Pielea se va lăsa, iar gradul de ptoză mamară (de lăsare a sânilor) va fi tot mai mare. La Be Perfect, operația de micșorare a sânilor poate fi combinată și cu liposucția sau alte proceduri injectabile, pentru ca sânii să aibă un aspect natural și plăcut.”

În general, reducția mamară este recomandată după dezvoltarea completă a sânilor. Iar pentru cele care își doresc să devină mame, cel mai bine ar fi să aștepte până după naștere. Asta pentru că schimbările țesutului sânilor în timpul sarcinii pot afecta operația. Iar alăptarea poate fi o provocare după micșorarea sânilor. Este indicat ca intervenția să aibă loc la șase luni după ce este stopată alăptarea.

Însă, când medicul chirurg estetician decide că ești candidatul ideal pentru această intervenție, după ce are loc o consultație, se trece la treabă. Iar dacă ai întrebări Dr. Alin Bortolini îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie, iar apoi va face măsurătorile necesare. Ulterior îți va evalua starea de sănătate, pentru că este important să știe dacă suferi de eventuale boli, dacă ai alergii sau probleme în privința medicamentelor. Mai apoi, vei face o ecografie sau o mamografie și analize de sânge.

Dr. Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică: „Recomand viitoarelor paciente ca înainte de operație să nu folosească cel puțin două săptămâni medicamente anti-inflamatoare precum aspirina, Nurofenul sau Ketonalul. Ele vor favoriza sângerarea. De asemenea, femeile care își doresc să aibă parte de reducție mamară, trebuie să oprească administrarea anticoncepționalelor cu patru sau șase săptămâni înainte. Acestea cresc riscul apariției complicațiilor, cum ar fi cheagurile de sânge. Mai mult, trebuie să evite expunerea excesivă la soare ori la solar cu câteva zile înainte de intervenție. În cazul celor care consumă tutun, dacă nu pot renunța total, va fi nevoie să reducă numărul țigărilor fumate zilnic. Operația nu va fi făcută în perioada ciclului menstrual, iar în ziua operației viitoarele paciente nu trebuie să mănânce sau să bea nimic cu cel puțin șase ore înainte. Mai mult, recomand evitarea unghiilor cu gel sau a ojei, pentru că interferează cu aparatele de anestezie. Iar contraindicată este și aplicarea cremelor de corp în dimineața respectivă.”

 

Cum se desfășoară intervenția chirurgicală

Operația propriu-zisă se realizează sub anestezie generală, cu intubație și durează trei-patru ore, în funcție de complexitatea intervenției. Există mai multe tipuri de reducție mamară, în funcție de dimensiunea sânului. Domnul doctor Bortolini folosește mai multe tehnici. Una dintre ele este cea circumverticală, în care va fi o cicatrice în jurul areolei, iar una verticală, de la areolă și până în șanțul submamar. O a doua tehnică este în ancoră sau în formă de T întors. Aici este vorba despre o cicatrice periareolară, una verticală și una orizontală în șanțul submamar. Pentru a modela porțiunile laterale ale sânilor, Dr. Alin Bortolini poate apela și la lipoaspirație. La Be Perfect sunt utilizate cele mai noi materiale și aparate de ultimă generație. Tu vei fi în siguranță pe tot timpul intervenției chirurgicale, nu vei simți durere, iar ulterior vei avea parte de rezultatul mult dorit.

Postoperator vor fi folosite tuburi de dren, pentru a preveni complicațiile și pentru eliminarea colecțiilor de sânge sau fluide. Firele de sutură sunt resorbabile (Monocryl), de cea mai bună calitate vor grăbi vindecarea și cicatrizarea. Astfel, firele vor fi descompuse de organism. Când se iese din operație, pacienta va fi nevoită să poarte, în permanență, o bustieră timp de două-trei luni. Pacienta își va petrece între 1-3 zile într-un salon care o va face să se simtă ca acasă și va avea parte de servicii premium de îngrijire și supraveghere medicală.

Prețul unei asemenea intervenții variază în funcție de particularitățile sânilor și include consultația pre-tratament și măsurătorile, reducția mamară, spitalizarea pentru o noapte, bustiera și controalele și pansamentele postoperatorii. Un cost estimativ este de 3.500 de euro. Iar dacă te gândești că nu este un preț accesibil pentru tine, Dr. Bortolini s-a gândit să introducă și plata în rate, pentru ca tu să scapi de problemele care îți dau bătăi de cap și îți afectează sănătatea.

La externare vei primi recomandările necesare și vei fi programată pentru controalele ulterioare.

Îngrijirea după operația de micșorare a sânilor

Îngrijirea postoperatorie este extrem de importantă, pentru a putea menține rezultatele intervenției și a avea bustul dorit. Iată ce poți face pentru a avea sâni extraordinari.

Sânii vor fi pansați cu un pansament elastic. Bustiera trebuie purtată pretutindeni, cu excepția dușului, pentru a limita umflăturile sau vânătăile. După cele două luni de utilizare zilnică, ea trebuie folosită doar încă pe atât în timpul activităților fizice intense.

În ceea ce privește medicamentația, îți vor fi recomandate analgezice, pentru a scăpa de mica durere postoperatorie, atunci când ridici brațele, tușești sau îți schimbi poziția. De asemenea, trebuie să administrezi și antibiotic timp de 5-7 zile.

Activitatea sexuală poate fi reluată chiar din prima săptămână postoperatorie, însă, fără ca sânii să fie solicitați. Condusul mașinii și revenirea la muncă se poate face începând cu cea de-a doua săptămână de la intervenție. Iar în primele trei luni de la operație este de evitat expunerea directă la soare.

Dacă în cazul operației de implant mamar cicatricile sunt aproape insesizabile, în cazul celei de micșorare a sânilor trebuie să știți că vor exista mici cicatrici. Dacă în 1-2 ani de la intervenția chirurgicală își schimbă culoarea sau dimensiunile, ele pot fi retușate fără probleme la Dr. Alin Bortolini.

 

 

Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de problemele cauzate de sânii mult prea mari este să apelezi la Dr. Alin Bortolini de la Be Perfect, conceptul unic de frumusețe integrată. Alături de el vei avea o intervenție chirurgicală perfectă și un bust de invidiat. Poți stabili o consultație la numărul de telefon 0767 373 328 sau pe adresa de mail [email protected]. Iar dacă vrei să vezi rezultatele altor paciente, te invităm pe rețelele de socializare.

https://www.facebook.com/dr.bortolini/

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

https://beperfect.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0