Mihaela Rădulescu a plecat de la Pro Tv

Mihaela Rădulescu a plecat de la Pro Tv

Schimbări majore în grila de toamnă a Pro Tv. Prima dintre ele o vizează pe Mihaela Rădulescu și emisiunea „Românii au talent”. Vedeta a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul din Pache Protopopescu invocând motive personale.

Mihaela Rădulescu a părăsit scaunul de jurat de la „Românii au talent”, emisiune pentru care s-a tăvălit în făină, a sărutat un tânăr pe gură şi a avut replici halucinante. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă pe pagina ei de socializare.

Cum și-a anunțat vedeta demisia de la Românii au talent

„Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămâna colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în față voastră doar fizic, ci și cu inima mea toată, care va îmbrățișează și va aplaudă!”, a notat vedeta pe pagina ei de socializare.

Mihaela Rădulescu a bătut palma cu Pro Tv în urmă cu patru ani, înlocuindu-l pe Mihai Petre.

COMMENTS

DISQUS: 0