Mihai Alexandru și Miriam, videoclip special de iarnă!

Mihai Alexandru și Miriam, videoclip special de iarnă!

Chiar dacă afară este iarnă și sunt multe grade sub minus, unii dintre noi iubesc anotimpul alb de care sunt inspirați. Este și cazul compozitorului Mihai Alexandru care lansează tinere talente pe bandă rulantă și unele dintre artistele lui a lansat o piesă de iarnă și a filmat un videoclip în zăpadă la munte. Este vorba de tanara solista Miriam Stoica care a lansat mai multe piese speciale printre care și „Iarnă E Atât de Caldă”.

Miriam este una dintre cele mai muncitoare vedete din pepiniera mea (Al Mike Pepiniera). Întotdeauna este minuțios pregătită din toate punctele de vedere, atunci când lucrăm împreună. Așa e firea ei, îi place să facă totul perfect dar ajutorul cel mai mare vine din partea profesoarei de canto Alina Roșca de la Școala de Arte – Vox Apollo din Ploești, cea care se ocupă de evoluția ei pe toate planurile artistice”, spune Mihai Alexandru.

Interesant este că Alina Roșca, profesoara de canto a lui Miriam, nu este altă decât cea cu care au început studiile și copiii lui Mihai Alexandru și ai Nicolei, la Liceul de muzică George Enescu din București.

Miriam Stoica alaturi de profesoara Alina Roșca si Mihai Alexandru

Însă să ne întoarcem la piesa de iarnă lansată împreună, „Iarnă E Atât de Caldă”. Videoclipul a fost filmat într-un peisaj de vis din munții Bucegi, dar în condiții vitrege cu vânt și frig. Aici, Valentin Stoica, tatăl lui Miriam, cel care apare la un moment dat și în clip, a rugat insistent echipa de filmare să termine cât mai repede, fiindu-i milă de fetița lui. Norocul a fost că filmările erau deja pe final. Videoclipul a fost filmat în luna decembrie, în frig, într-un peisaj de vis pe Munții Bucegi, unde au ajuns cu niște mașini 4×4 închiriate.

Prima întâlnire dintre cei doi o să-i rămână în amintire toată viața micuței artiste, Miriam, care știa că trebuie să-i lase o impresie impecabilă compozitorului, și a făcut tot ce-a putut să-și ascundă emoțiile. Însă, când a plecat din studio-ul lui Mihai și a ajuns la mașină, de emoții, fetița a izbucnit într-un plâns eliberator.

COMMENTS

DISQUS: 0