Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe cei mici la Taverna Gruiu

Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe cei mici la Taverna Gruiu

Sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu ora 13.00, Minnie și Mickey Mouse îi invită pe cei mici la distracție, iar locul ales este Taverna Gruiu, un domeniu situat la 20 de kilometri de București. Mai sunt câteva zile de vacanță pentru copii și, cum niciun moment nu trebuie ratat, la Gruiu, activitățile și preparatele delicioase vor face întoarcerea la școală sau la grădiniță mult mai ușoară. Așadar, în timp ce părinții se relaxează, cei mici se distrează alături de cele mai iubite personaje Disney.

Minnie și Mickey Mouse vor anima atmosfera și îi vor invita pe copii să cânte și sî danseze. Cei mici au la dispoziție un meniu special creat pentru ei, pot vizita ferma de animale din care nu lipsesc struţii, păunii, caprele, dar şi vaci Limousine (n.r. carnea lor reprezintă standardul de excelenţă în restaurantele cu stele Michelin), oi Suffolk şi porci de Mangaliţa, și au acces la parcul tavernei Gruiu unde se pot bucură de leagăne, tobogane și căsuțe colorate.

Mâncarea de la Taverna Gruiu, 100% bio

Cei care se încumetă să dea forfota capitalei pe oaza de liniște de la Gruiu, vor găsi  un lac unde se poate pescui, dar și căsuțe din lemn, dotate cu toate cele necesare, unse se pot relaxa. Din meniu nu lipsesc viţelul sau berbecuțul la proţap, fripturile de porc de Mangaliţa și nici preparatele bio produse în cămara fermei Gruiu, care adăpostește murături de casă, zacuscă și dulcețuri.

 

COMMENTS

DISQUS: 0