Miruna Vasile, manager The Lash Lounge, premiată la Health, Beauty&Lifestyle Awards

Miruna Vasile, manager The Lash Lounge, premiată la Health, Beauty&Lifestyle Awards

Conceptul The Lash Lounge a primit premiul pentru cel mai complex salon de beauty. Distincția a fost acordată Mirunei Vasile, managerul salonului de înfrumusețare, la prima gală Health, Beauty&Lifestyle Awards, organizată miercuri (29 mai) de Flavia Covaciu și Oana Irimia. Anterior evenimentului, Miruna Vasile a fost premiată pentru activitatea ei în 2018, la o altă gală dedicată femeilor puternice.

Miruna Vasile a renunțat la asigurări și s-a apucat de afaceri

Miruna Vasile, managerul salonului ”The Lash Lounge” din Capitala, este exemplul că în viață poți să o iei oricând de la zero dacă ai curaj și sprijin. Tânăra femeie de afaceri a lăsat baltă domeniul asigurărilor de care se ocupa de 14 ani și a schimbat macazul. Direcția nouă este însă una extrem de frumoasă.

„Cea mai îndrăzneață ipostază în care m-am regăsit este cea în care am decis să pun capăt celor 14 ani de activitate în asigurări și am lansat conceptul „The Lash Lounge”, un domeniu pe care îl adoram, dar în care nu lucrasem vreodată. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât oamenii alături de care am început business-ul se află și acum lângă mine.

Cred că acesta este unul dintre cele îndrăznețe momente din viața unui om, în general. Atunci când se desprinde cu totul de trecut și merge pe picioarele lui. Dar, cu suportul necesar, viața poate deveni chiar de zece ori mai frumosă decât înainte”, ne povestea Miruna Vasile despre momentul în care și-a schimbat cariera.

Acum, îi trec pragul multe vedete autohtone, care au găsit un sprijin în a fi din ce în ce mai frumoase chiar în cadrul salonului The Lash Lounge.

COMMENTS

DISQUS: 0