Mit sau realitate? Poti slabi 20 de kg in mod sanatos intr-o perioada scurta?

Mit sau realitate? Poti slabi 20 de kg in mod sanatos intr-o perioada scurta?

Raspunsul este da! Pierderea kilogramelor în plus reprezintă o problemă pentru multe dintre femei. Ele încearcă multe diete stricte și produse scumpe de slăbit din comerț care însă nu garanteaza sanatatea. Este momentul să încerci un program de proceduri corporale si faciale, gandit special pentru tine, care îți poate schimba organismul radical într-o perioadă scurtă de timp, fara excese, totul intr-un mod sanatos. Vei ajunge să slăbești de la 10 până la 20 de kilograme, iar rezultatele cu siguranță vor fi uimitoare.
Nu este o simpla dieta, este un tratament complex pe care îl recomanda terapeutul Carmen Barcan. O terapie concentrata pe corp si suflet ce presupune folosirea unei tehnici moderne cu ajutorul aparatelor de ultima generatie, sugestii nutritionale, comunicare, intelegere și nu în ultimul rând, sport. Metoda de lucru este personalizata in functie de fiecare caz in parte si acest lucru este conceput de Carmen Barcan in varianta cea mai buna!

Carmen Barcan, terapeut

Carmen Barcan, terapeut

 

,,Nu va promit ca veti slabi sau veti scapa de celulita fara niciun efort din partea dumneavoastra! În spatele unui rezultat stau luni de zile de muncă. Va promit insa ca ma voi implica suta la suta in echipa pe care o formam impreuna! Puteti conta pe mine in lupta cu kilogramele in plus, cu celulita, cu tulburarile circulatorii sau cu lipsa de tonus! Vom face impreuna un plan de bataie care nu are cum sa nu fie de succes! Ma pliez si ma adaptez la orice stil de viata si il imbunatesc prin cele mai bune metode!” , a afirmat Carmen Barcan.
Carmen Barcan ne-a marturisit ca intre terapeut si client trebuie sa existe o comunicare deosebita chiar si in momentul in care acesta nu este prezent in cabinet, pentru a nu pierde tot ce s-a construit pana atunci. Relatia se bazeaza pe incredere, comunicare si intelegere. Totul este posibil pentru Carmen Barcan, aceasta reuseste sa motiveze fiecare om astfel încât acesta să ajungă la kilogramele dorite. Terapia se desfasoara intr-un ritm treptat prin metode sanatoase, cu pauze si vacante, dar fara a renunta la stilul de viata sanatos.
Dacă îl tratăm cu grijă și respect, corpul nostru ne va oferi totul – vitalitate, încredere, siguranță și putere interioară. Cu cât avem mai multă grijă de el, cu atât ne va ajuta mai mult să ajungem unde ne-am propus.

COMMENTS

DISQUS: 0