Modalităţi de îmbinare a profesiei cu pasiunea! Carmen Barcan vine cu sfaturi!

Modalităţi de îmbinare a profesiei cu pasiunea!  Carmen Barcan vine cu sfaturi!

Puţini sunt cei care reuşesc să îşi transforme pasiunea într-o sursă de venit. Adică în serviciul LA CARE şi PENTRU CARE muncesc zilnic, cu aceeaşi dăruire. Se spune că ei sunt cei mai fericiţi şi satisfăcuţi oameni din lume. Cum ne putem ambiţiona să şi reuşim acest lucru? Carmen Barcan, terapeut de profesie şi din pasiune, ne lămureşte în rândurile următoare!

 

“Când ai un vis în care crezi cu toată ființa ta, fii optimist! Optimismul reflectă întotdeauna liniște… Libertatea și puterea ne vin de la cunoașterea a ceea ce vrem. Așadar, analizați-vă puțin viața. De situația în care vă aflați acum, cine este responsabil?”

 

Tot Carmen Barcan ne oferă răspunsul: noi înşine. Printr-o analiză sinceră şi realistă trebuie să identificăm ceea ce ne place să facem cu adevărat. Este nevoie să explorăm toate posibilităţile, ca să ştim că ceea ce creăm acum nu este doar un hobby de moment. Ulterior, trebuie să aflăm dacă ceea ce ne place nouă este şi relevant în piaţă. Nu trebuie să uităm nici de pregătire, spune Carmen Barcan. Un om care îşi cunoaşte domeniul şi care lucrează constant să evolueze va obţine succesul, mai devreme sau mai târziu.

 

„Atitudine” este un cuvânt cheie în atingerea obiectivelor pe care ni le propunem în viaţă indiferent de natura acestora. Câţi dintre noi înţeleg importanţa atitudinii în reuşită?

 

Un aspect esenţial este şi motivaţia cu care privim visul pe care urmează să ni-l transformăm în realitate. Zilnic este nevoie să facem paşi pentru a fi mai aproape de el. Dacă dăm viaţă lucrurilor care ne plac cu adevărat, nu vom simţi că muncim în niciun moment, spune o veche vorbă şi o pot confirma toţi cei care au avut curajul să facă asta. Carmen Barcan mai adaugă un aspect important pe lista reuşitei: perseverenţa, chiar şi atunci când lucrurile nu par să se contureze aşa cum vrem: „Sentimentul eșecului este foarte palpabil. (…) Este foarte simplu să-ți găsești scuze atunci când nu reușești.”

 

Carmen Barcan însăşi a renunţat la un domeniu în care a lucrat două decenii pentru a se dedica unui vis. Acum este unul dintre cei mai căutaţi promotori ai stilului de viaţă sănătos, iar în 2021 a fost desemnată terapeutul anului. Prin pregătire şi muncă, a reuşit să conceapă programe transformaţionale complete, pentru cei care nu mai sunt mulţumiţi nici de felul în care arată, nici de cel în care gândesc. Sute de oameni, printre care şi multe vedete autohtone, i-au cerut ajutorul!

În mai 2021, Carmen Barcan a fost premiată pentru „Excelenţă în transformări corporale”, în cadrul primei gale I Success Awards Dubai Edition, iar în luna iulie 2021, a primit trofeul pentru „Cel mai bun program de slăbit şi cel mai bun concept de beauty”, la I Success Awards Cannes Edition.

Secretele terapiilor le puteţi afla chiar de la ea! Pe Carmen Barcan o găsiţi pe reţelele de socializare:

  • Facebook: @Carmen Barcan
  • Instagram: @Carmen_Barcan.ro

COMMENTS

DISQUS: 0