Momirov Cosmetics a Strălucit pe Covorul Roșu la Gala ‘I Success Awards 2023’ din Dubai: Un Nou Triumph în Industria Cosmeticelor

Momirov Cosmetics a Strălucit pe Covorul Roșu la Gala ‘I Success Awards 2023’ din Dubai: Un Nou Triumph în Industria Cosmeticelor

Eleganță și Rafinament: Triumphul Parfumului „SIRIUS”

În cadrul spectaculoasei Gale „I Success Awards 2023” din 53 Dubai, brand-ul Momirov Cosmetics a adăugat un nou capitol la palmaresul său impresionant, obținând prestigiosul premiu pentru „MOST EXQUISITE FRAGRANCE OF THE YEAR – SIRIUS.” Fondatoarea inovatorului brand, Tiana Momirov, a fost recunoscută pe deplin pentru contribuția sa remarcabilă la industria cosmeticelor.

O Noapte de Eleganță și Inovație: Momirov Cosmetics Își Întărește Prestigiul cu un Nou Triumf

Gala, organizată de I Success, a fost un prilej strălucitor de a celebra excelența și inovația în diverse domenii, adunând minți luminate din diferite sectoare. Evenimentul a fost găzduit de personalități de marcă, iar printre câștigătorii serii s-a numărat și Tiana Momirov, a cărei creație, parfumul „SIRIUS,” a captivat publicul.

Momirov Cosmetics, sub îndrumarea talentatei antreprenoare Tiana Momirov, a reușit să impună Sirius ca fiind cel mai rafinat parfum al anului. Acest premiu nu doar confirmă excelența în industria cosmeticelor, ci și subliniază devotamentul brand-ului față de inovație și calitate.

Gala a adus în prim-plan și alte personalități notabile, precum Michel Adam pentru 26 de ani de FashionTV, Rayan Al-Sulaimani pentru cel mai bun designer arab, și Ana Maria Folostina pentru realizări remarcabile în domeniul artei.

Premiul obținut de Momirov Cosmetics este o dovadă a impactului semnificativ pe care brand-ul îl are în industrie și consolidează poziția sa ca un jucător de top în lumea cosmeticelor. Felicitări echipei Momirov Cosmetics și Tianei Momirov pentru acest succes remarcabil!

Lista completă a câștigătorilor „I Success Awards 2023”:

 1. Michel Adam – „26 YEARS OF FashionTV”
 2. Rayan Al-Sulaimani – „BEST ARAB DESIGNER” pentru ATELIER ZUHRA
 3. Maison Raphael – „EXCELLENCE IN ULTRA LUXURY GOURMET DISTRIBUTION”
 4. Alexandre Aristote Photiu – „EXCELLENCE IN REAL ESTATE MARKET” pentru Gulf Estates
 5. Centaurus International – „OUTSTANDING ACHIEVEMENT IN DISTRIBUTION”
 6. Centaurus Yachts Charter – „EXCELLENCE IN YACHT CHARTER SERVICES”
 7. Mrs. Ana Maria Folostina – „OUTSTANDING ACHIEVEMENT IN ART DEALING” pentru brandul RIVIERA CONCIERGE
 8. Pedro Alexandre Emilian și Pedro Henrique Emiliano – „PROMOTING HIP-HOP MUSIC IN SOUTH AMERICA Since 1990 MUSIC ALBUM FEATURING INTERNATIONAL ARTISTS”
 9. International Artist&Music Producer IQ RAFIQ – „PROMOTION OF HIP HOP MUSIC IN THE MIDDLE EAST”
 10. Romanian Cosmetics brand MOMIROV COSMETICS – „MOST EXQUISITE FRAGRANCE OF THE YEAR – SIRIUS”
 11. Mrs. Alexandra Surtea Preda – „LEADERSHIP EXCELLENCE IN MATERNITY HEALTHCARE” pentru MaDonna Maria Hospital din România
 12. Attorney Alin Eugen Vidineac – „LAWYER OF THE YEAR”
 13. Governor Abdurrahman Shukrat of Andijan Region, Uzbekistan – „SUPPORTING GREEN ENERGY PROJECT – AMRUT RESOURCES”
 14. AKYLE SECURITY – „EXCELLENCE IN SECURITY SERVICES”

COMMENTS

DISQUS: 0