Mommy makeover, mixul de intervenţii care te fac să arăţi chiar mai bine decât înainte de sarcină!

Mommy makeover,  mixul de intervenţii care te fac să arăţi chiar mai bine decât înainte de sarcină!

O experienţă minunată şi unică, de fiecare dată! Aşa descriu mamele prima întâlnire cu copiii. Miracolul naşterii vine însă la pachet cu o recuperare îndelungată pentru femei. Corpul nu îşi va reveni imediat la starea de dinainte de sarcină, iar acest lucru este perfect normal. Schimbările din aceste luni lasă urme serioase, pe care doar timpul, perseverenţa, ghidarea şi răbdarea le pot şterge.

Din dorinţa de a avea silueta mult dorită, astăzi tot mai multe femei iau atitudine. Pe lângă sport, merg la cabinetul esteticianului, acolo unde specialiştii le pot transforma complet! Medicul specialist în chirurgie plastică, Alin Bortolini, fondatorul clinicii Be Perfect, ne dezvăluie în rândurile următoare secretele care le ajută pe proaspetele mămici să îşi recâştige formele de dinainte de sarcină sau chiar să arate mai bine decât atunci!

 

ORGANISMUL,

ÎN CONTINUĂ SCHIMBARE PE PERIOADA SARCINII ŞI DUPĂ

“Schimbările din timpul sarcinii, pentru a permite creşterea copilului în uter, relaxează şi întind muşchii abdominali, abdomenul devenind voluminos, globulos, pielea este lăsată cu vergeturi şi exces de grăsime. În plus, multe femei care nasc prin cezariană rămân cu o cicatrice abdominală, de cele mai multe ori inestetică.”- medicul Alin Bortolini

Acestea sunt, în general, câteva, dar printre cele mai importante transformări pe care le suferă organismul pe parcursul lunilor de sarcină, dar şi ulterior naşterii. Tocmai de aceea, nici recuperarea nu poate fi rapidă. Este esenţial să aşteptaţi câteva luni bune după naştere, până să obţineţi silueta mult visată, pentru ca organismul să fie cu adevărat pregătit pentru următorul pas. Acest lucru se aplică şi în cazul Operaţiei mămcilor sau Mommy makeover, o sumă de intervenţii adaptate fiecărei femei, care combină liposucţia/ abdominoplastia cu ridicarea/ mărirea sânilor şi cu rejuvenarea vaginală, operaţii care trebuie făcute la cel puţin 6-9 luni de când aţi încetat alăptarea. Este mai mult decât o schimbare fizică, ne spune doctorul Alin Bortolini: „Vei avea sâni plini, ridicaţi, simetrici şi un abdomen plat cu înlăturarea multora dintre vergeturile inestetice şi rejuvenarea zonei intime. Astfel îţi vei recăpăta încrederea în feminitatea ta!”

 

MOMMY MAKEOVER, O SCHIMBARE COMPLETĂ.

CE TREBUIE SĂ ŞTIM

 

 

Operaţiile estetice de acest tip sunt destinate mămicilor de orice vârstă. Ele pot fi efectuate în cadrul unei singure intervenţii sau în mai multe etape, în funcţie de cum consideră specialiştii: „Ştiu că sună complicat, dar eu, doctorul Bortolini, îţi voi spune de ce operaţii ai nevoie pentru a corecta ce te deranjează şi, în urma consultaţiei, vom alege împreună varianta potrivită tine.”

Consultaţia este, de altfel, punctul în care veţi obţine toate răspunsurile la întrebări: vă va fi evaluată starea de sănătate şi vă vor fi recomandate mai multe analize. Renunţaţi cu ceva timp înainte de intervenţii la antiinflamatoare, dar şi la anticoncepţionale. Există şi alte sfaturi pe care le veţi primi la clinica Be Perfect, pentru o operaţie fără probleme şi o recuperare rapidă.

Eu, doctorul Bortolini, folosesc numai implanturi de cea mai bună calitate, Mentor (America), Polytech (Germania) sau Motiva (cea mai nouă generaţie de implanturi) rotunde sau anatomice, mici sau mari, adaptate fiecărei paciente în parte!”

Având în vedere complexitatea intervenţiei, anestezia este generală. Până la şase ore pot dura operaţiile. În zonele tratate veţi avea nevoie ulterior de un corset elastic sau de o bustieră elastică. Până la trei zile puteţi rămâne apoi în spital, pentru  recuperare, în funcţie, evident, de starea de sănătate pe care o aveţi.

„Durerea postoperatorie este, de regulă, de intensitate medie. Trebuie totuşi avut în vedere că dacă se combină mai multe proceduri, iar operaţia este de amploare, şi recuperarea o să fie uneori de durată.”

Însă tot specialiştii spun că rezultatele spectaculoase postoperatorii răsplătesc tot efortul! Evident, există o serie de recomandări de care e musai să ţineţi cont pentru a vă menaja sănătatea, de pildă, să evitaţi total sportul, în primele două luni după intervenţii. Esenţial este şi să ajungeţi apoi la controale regulate.

 

„Deşi rezultatele sunt permanente, există cazuri în care acestea pot fi influenţate de fluctuaţiile mari de greutate sau de sarcină. Din acest motiv, ar fi bine dacă ai în plan o sarcină să amâni intervenţia chirurgicală de acest tip.” – medicul Alin Bortolini

 

Doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la o consultaţie, dacă simţiţi că este timpul schimbării! Clinica pe care a fondat-o, Be Perfect îmbină dotările de ultimă generaţie cu produse de cea mai bună calitate pentru ca rezultatele să vă depăşească aşteptările!

Mai nou, pe canalul de YouTube al clinicii puteţi vedea cum decurg operaţiile, puteţi afla sfaturi înainte şi după intervenţii, dar şi testimoniale ale pacienţilor.

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: [email protected]. Medicul Alin Bortolini vă invită şi pe site-ul oficial, https://beperfect.ro/, dar şi pe pagina sa de Instagram şi Facebook, pentru galerii foto înainte şi după operaţiile efectuate în cadrul clinii Be Perfect:

https://www.instagram.com/dr.bortolini/ https://www.facebook.com/bortolini.alin

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0