Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani

Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani

Actorul american Will Smith a declarat că nu a băut alcool timp de zece ani, deoarece a dorit să-şi păstreze corpul într-o stare sănătoasă, relatează contactmusic.com. Starul american, în vârstă de 50 de ani, a spus că a recurs la acest gest în primii ani de carieră, când încerca să îşi facă un nume la Hollywood. Actorul a făcut declaraţia într-o emisiune a sa de pe Facebook Watch, „The Bucket List”.

El a spus, în timp se pregătea să participe la un semi-maraton în Cuba, că, în prezent, dintre toate lucrurile de pe lista lui de dorinţe de îndeplinit, corpul său este cel de care este cel mai îngrijorat, fiindcă nu se simţea complet în stare să alerge aproape 21 de kilometri. Acesta a continuat spunând că ideea ca el să „nu se simtă în formă” i se pare a fi nouă, deoarece în timpul perioadei de ascensiune din lumea filmului era „extrem de disciplinat”.

Will Smith e fericit că nu mai simte presiunea de a fi cel mai mare star de cinema

Actorul a reuşit să termine cursa în două ore şi jumătate, dar în trecut nu ar fi fost foarte mândru de acest rezultat. „În urmă cu zece ani aş fi fost jenat, aş fi fost nervos. Aş fi rămas în camera mea de unul singur, aş fi convocat o întâlnire cu toată lumea ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a spus acesta. Starul a mai recunoscut că, deşi în trecut se concentra asupra presiunii de a fi cel mai mare actor de cinema din lume, el nu mai simte în prezent nicio constrângere şi că asta îl face mult mai fericit.

Cel mai recent film al său este „Aladdin”, care va fi lansat pe 24 mai.

COMMENTS

DISQUS: 0