Nadiris si-a schimbat numele de scena!

Nadiris si-a schimbat numele de scena!

Nadiris si-a luat un nou nume de scena, Nadina

Pe numele real Adina Gabriela Tihulca, cantareata s-a nascut pe 23 octombrie 1997 in Bucureşti, iar pasiunea pentru muzica a descoperit-o la 11 ani, cantand in fata blocului.

“Simteam ca asta este tot ce imi doream sa fac cand voi fi mare si nu ma vedeam facand altceva. De-a lungul timpului am cochetat si cu muzica populara dar intr-un final, am ales muzica usoara . Am participat la concursuri si festivaluri. Iau lectii de canto cu Maria Simion la Tralala School. Am absolvit Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta si in prezent sunt la Facutatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA.” declara artista.

Sfarsitul de an vine cu schimbari pentru tanara cantareata.

„In ultimele luni am fost putin absenta din social media deoarece m-am focusat mai mult pe examenul de licenta si pe lucrarea de licenta. In tot acest timp, am reflectat asupra numelui meu de scena actual si am decis sa-l schimb deoarece simt ca nu ma mai reprezinta. Numele la care m-am gandit este Nadina. Acesta imi pare mult mai fresh si mult mai feminin. In plus, urmeaza noi proiecte muzicale pe care de-abia astept sa le impartasesc cu publicul . De asemenea, consider ca schimbarile sunt intotdeauna bine-venite in viata fiecarui om .” a declarat Nadina.

Aceasta si-a propus sa cucereasca piata muzicala din Romania cu noul sau nume, Nadina.

Noi ii uram succes si cat mai multe proiecte muzicale cu noul sau nume.

COMMENTS

DISQUS: 0