Natalie Portman îşi lansează primul curs online de actorie

Natalie Portman îşi lansează primul curs online de actorie

Jacheta neagră purtată de Michael Jackson în turneul „Bad”, scoasă la licitaţie
Proconsul, în prima seară de gală la Cerbul de Aur 2018
Oana Zăvoranu îşi caută mamă-surogat în Ucraina Oferă 100.000 de euro
Proconsul, avanpremiera unui concert cu sala în picioare
Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui

Vedetele de la Hollywood dau cursuri de actorie online. Natalie Portman, protagonista filmelor „Black Swan” şi „Jackie”, îşi lansează primul curs pe Internet , potrivit Variety.

La cursul cu acces nelimitat, al cărui preţ este de 90 de dolari, Portman va împărtăşi din experienţa ei de peste 25 de ani de carieră, inclusiv studii de caz despre cele mai cunoscute roluri ale ei.

Ce îi învață Natalie Portman pe cursanți

Cursul lui Natalie Portman este exclusiv furnizat de MasterClass (masterclass.com/np). Actriţa îi va învăţa pe cursanţi cum să abordeze un personaj, cum se documentează pentru roluri atât istorice cât şi de ficţiune, dar și cum să lucrezi cu un regizor, cum se pregăteşte fizic şi psihic pentru fiecare personaj şi despre secretele dialectelor în funcţie de rol.

„A juca un rol este o experienţă încântătoare. Implică empatie”, a spus Portman într-o declaraţie. „Trebuie să fii liber ca să creezi, să încerci lucruri noi şi să faci greşeli. Aşa am învăţat. La acest curs, sunt încântată să împărtăşesc tot ceea ce am învăţat în peste 25 de ani de carieră ca actriţă – lucruri care mi s-au potrivit, care au fost bune pentru alţii şi secrete pe care le-am creat să mă ajute”.

Cum a devenit celebră Natalie Portman

Natalie Portman, născută pe 9 iunie 1981, s-a remarcat încă de la primul ei rol, în thrillerul de acţiune „Léon” (1994), în care a jucat alături de Jean Reno. A fost distribuită apoi în rolul Padmé Amidala în trilogia „Star Wars”. A câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea din „Closer” (2004) şi a impresionat în alte filme, precum „V for Vendetta” (2006), „Goya’s Ghosts” (2006), „The Other Boleyn Girl” (2008) şi „Thor” (2011). În 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologică „Black Swan”, de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmaţi de evoluţia actriţei americane, care a câştigat cu acest rol, în 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din carieră, SAG Award şi premiul BAFTA.

 

COMMENTS

DISQUS: 0