Nicole Scherzinger, recital la Cerbul de Aur

Nicole Scherzinger, recital la Cerbul de Aur

Concediu de divorț. Câte zile libere ar putea primi cei care se despart
50 de milioane de utilizatori Facebook, afectați de o breşă de securitate
Plimbări gratuite cu balonul cu aer cald
88 de oameni și-au pierdut viața în incendiile din Grecia
Trupa Haiducii s-a destrămat! Marian cântă deja singur

Nume grele de la Hollywood vor ajunge anul acesta la Cerbul de Aur. Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls, va susţine un recital în seara de gală a festivalului. Cântăreaţa va interpreta la Braşov piese lansate solo, dar şi alături de Pussycat Dolls, grup care a concertat la Bucureşti în 2007.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi actriţă, numele Nicole Scherzinger a fost legat de o serie de show-uri TV de succes. În 2001, a câştigat prima ediţie de „Popstars”, iar în 2010, „Dancing with the Stars”. Începând cu 2011, a făcut parte din juriul emisiunilor „X Factor” din Statele Unite şi Marea Britanie.

Actorul italian Gabriel Garko, care a jucat în numeroase seriale TV, dar şi în filme precum „Callas Forever” (2002, r. Franco Zeffirelli), va prezenta serile de concurs şi gala Festivalului Cerbul de Aur.

Când începe Cerbul de Aur

Cea de-a 18-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Aici vor avea loc concursul de interpretare şi recitaluri susţinute de artişti români şi străini.

Între cei care vor cânta pe scena festivalului se numără James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Edvin Marton şi Eleni Foureira, Delia, Andra, Horia Brenciu, Loredana şi Carla’s Dreams.

Secţiunea concurs va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte şapte premii.

Pentru cele cinci zile ale festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete şi abonamente, cu preţuri pornind de la 50 de lei. Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim.ro. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

COMMENTS

DISQUS: 0