Nicoleta Luciu a găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe la clinica Doctorului Alin Bortolini

Nicoleta Luciu a găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe la clinica Doctorului Alin Bortolini

Cine spune că mamele nu au timp şi pentru ele, ar trebui să ia exemplu de la Nicoleta Luciu! Vedeta TV este extrem de atentă la fiecare apariţie şi nu se dă în lături de la nimic ca să fie mereu în cea mai bună formă! Pe lângă silueta pe care o întreţine cu diete, are grijă şi de chip, iar pentru asta ajunge regulat la clinica BePerfect, pusă pe picioare de medicul specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini.

 

Tocmai pentru că Nicoleta Luciu crede cu tărie că frumuseţea trebuie şi întreţinută, nu se sfieşte să ceară ajutorul celor mai buni, mai ales când vine vorba despre proceduri atât de delicate. Descoperiţi în continuare ce tratamente şi-a făcut vedeta ca să întâmpine vara… aşa cum trebuie!

 

TERAPIA VAMPIR, UN PLUS DE STRĂLUCIRE PENTRU… NICOLETA LUCIU

 

Este frecvent descrisă drept terapia Tinereţii fără bătrâneţe, iar Nicoleta Luciu a apelat la procedură în mai multe rânduri, ca să se bucure de un rezultat cu adevărat spectaculos! Terapia Vampir a cucerit mai întâi vedetele de la Hollywood, acum a ajuns şi preferata vedetelor de la noi. Tratamentul se găseşte şi pe lista de servicii a clinicii BePerfect, aici unde specialiştii au o experienţă vastă în chirurgie estetică:

 

“Terapia PRP sau terapia vampir cu plasma autologă bogată în trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerarii pielii prin forţe proprii, de care poţi beneficia şi care presupune recoltarea sângelui, procesarea şi reinjectarea, în piele, cu rol în: stimularea reparari celulare, sinteza de colagen, stimularea creşterii firelor de pr. doctor Alin Bortolini, fondator clinica BePerfect

 

Cu alte cuvinte, este lipsită de riscuri cum ar fi posibilele alergii ori infecţii, iar de rezultate vă puteţi bucura pe termen lung. Nicoleta Luciu spune că tenul ei nu a arătat de mult timp atât de hidratat: „Tenul este mult mai luminos, e foarte catifelat, nu am mai simţit uscăciune în momentul în care mă spălam pe faţă şi uitam să mă dau cu cremă.”

 

Pe lângă asta, terapia luptă şi cu petele pigmentare, cu cicatricile postacneice sau cu ridurile. Poate fi combinată cu succes şi cu mezoterapia, pentru ca efectul să fie şi mai puternic:

În medie, pentru terapiile de rejuvenare cu PRP la nivelul feţei, decolteului, mâinilor sunt necesare între 3 şi 6 şedinţe la interval de o lună. doctor Alin Bortolini, fondator clinica BePerfect

 

Nicoleta Luciu a ştiut din start la ce rezultate să se aştepte şi asta pentru că la clinica BePerfect pacienţii beneficiază de o analiză facială detaliată, care să identifice zonele cu probleme, precum şi tratamentele potrivite.

 

 

BOTOXUL, INAMICUL NUMĂRUL UNU AL RIDURILOR

 

Şi pentru că a vrut o piele perfect întinsă, Nicoleta Luciu a apelat şi la tratamentele cu botox, pentru ridurile dintre sprâncene, cele de pe frunte ori cele de la coada ochiului.

 

“O perioadă bună pentru botox este când începe sezonul estival, vara, suntem tot timpul în aer liber, riscăm să rămânem încruntate, chiar şi atunci când purtăm ochelari de soare. E foarte bună şi înainte de sezonul de schi!” – Nicoleta Luciu

 

În ceea ce priveşte vârsta, specialiştii BePerfect ne lămuresc că astfel de injecţii luptă inclusiv cu ridurile fine, de aceea e indicat să apelăm la ele chiar şi înainte de 30 de ani şi asta pentru că… prevenţia întârzie dezvoltarea permanentă a ridurilor.

 

“Dacă se injectează mai superficial botoxul, se numeşte microbotox, are într-adevăr un mic impact şi pe ridurile superficiale şi pe textura pielii, adică poate reduce porii.” – doctor Alin Bortolini, fondator clinica BePerfect

 

Procedura durează până într-un sfert de oră, iar efectele sunt vizibile după câteva zile. Vorbim despre o procedură care trebuie repetată la interval de câteva luni, pentru ca rezultatele să se păstreze.

 

 

Toate aceste tratamente sunt soluţii cosmetice sigure şi eficiente atât timp cât sunt administrate de medici specialişti în chirurgie estetică. Doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la o consultaţie pentru a afla mai multe despre terapiile potrivite tenului dumneavoastră!

Clinica Be Perfect îmbină dotările de ultimă generaţie cu produse de cea mai bună calitate pentru ca rezultatele să vă depăşească aşteptările.

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: [email protected]. Medicul Alin Bortolini vă invită şi pe site-ul oficial, https://beperfect.ro/, dar şi pe pagina sa de Instagram şi Facebook, pentru galerii foto înainte şi după intervenţiile efectuate:

https://www.instagram.com/dr.bortolini/ https://www.facebook.com/bortolini.alin

 

Fiţi la curent şi cu toate noutăţile din viaţa Nicoletei Luciu! Extrem de transparentă cu fanii, vedeta TV nu se sfieşte să le povestească acestora despre procedurile preferate. Urmăriţi-o pe reţelele de socializare!

 

https://www.facebook.com/NicoletaLuciuOficial

https://www.instagram.com/nicoletaluciuofficial/?hl=ro

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0