Nuntă de interior versus nuntă de exterior! Ce şi cum alegi?

Nuntă de interior versus nuntă de exterior!  Ce şi cum alegi?

Petrecerea ta de vis nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri! Imediat după alegerea unei date, cu siguranţă te vei gândi spre ce locaţie să te îndrepţi. În vreme ce evenimentele de iarnă sunt clar destinate spaţiilor interioare, pentru cele de vară ai la îndemână opţiuni mai variate. Interior versus exterior, aceasta este dilema mirilor, la care tu poţi găsi o rezolvare rapid, cu ajutorul consilierilor de la Royal Palace Ballroom, Top Wedding Location, potrivit Galei Health, Beauty and Lifestyle!

Nuntă de interior versus nuntă de exterior!

Beneficiile unui eveniment organizat în interior

Cele mai multe nunţi organizate la interior provin din sezonul rece, atunci când mirii nu au alte opţiuni la îndemână. Desigur, acest lucru nu trebuie să sune a limitare. Petecerile de interior pot ieşi minunat în orice anotimp, mai ales că nu sunt influenţate în niciun fel de condiţiile meteo! Poate să plouă, poate să fie caniculă, evenimentul tău este, fără dar şi poate, asigurat!

„Petrecerile de interior pot avea costuri mai mici şi asta pentru că, spre deosebire de cele organizate în aer liber, vin cu un design special şi cu un decor asigurat. Şi oricum, este mult mai simplu să umpleţi un spaţiu bine definit, decât o grădină. Totodată, sonorizarea va fi perfectă. Recomandăm să apelaţi la un band, care să asigure atmosfera. Astfel, invitaţii nu vor fi tentaţi să părăsească sala, pentru mici pauze de ţigară. ”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Pune la socoteală şi faptul că un eveniment de interior îţi oferă control total asupra temperaturii: o poţi regla în aşa fel încât să fie cald iarna şi răcoare, vara, deci perfect pentru ca fiecare invitat să fie mulţumit. Saloanele tip ballroom, precum Royal Palace Ballroom, găzduiesc un număr mare de invitaţi şi încurajează socializarea, ceea ce poate asigura succesul evenimentului tău! Adaugă câteva photo cornere, câteva baruri tematice, precum lemonade bar şi gelato bar-vara sau cheese bar şi wine bar- iarna, iar imaginea finală va fi perfectă! Nu uita însă: contractează cu cel puţin un an înainte localul şi furnizorii, mai ales dacă ai în plan o petrecere de vară, atunci când cererea este mai ridicată!

Beneficiile unui eveniment organizat la exterior

Evenimentele de exterior, organizate fie într-un local tip cort, fie într-o grădină elegantă, fie într-un pavilion sunt alegerea mirilor vara, mai ales a celor care îşi doresc să petreacă sub cerul liber şi să se bucure de parfumul sezonului cald! Dacă ştii că nu ai ventilaţia necesară, nu ar fi tocmai recomandat să apelezi la astfel de petreceri atunci când temperaturile devin toride. Este important să ai totuşi un acoperiş, chiar şi retractabil, pentru ca în situaţii de forţă majoră să fii acoperit de neplăceri.

„Nimic nu rivalizează cu pozele unei nunţi organizate în aer liber. Noi vă punem la dispoziţie o grădină dotată cu piscină, pentru petreceri nonconformiste şi moderne! Cei mai mulţi miri rezervă evenimentul în lunile iulie şi august, recunoscute ca fiind sărace în precipitaţii.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Cu toate acestea, cei mai mulţi consideră că ploaia este semn de bogăţie şi, până la urmă, chiar şi valsul mirilor în ploaie poate deveni o amintire de neuitat, nu-i aşa?!  În plus, dacă apelezi la ajutorul specialiştilor de la Royal Palace Ballroom, află că poţi uita şi de stresul cateringului şi a serivirii meselor. Deşi în mod normal spaţiile exterioare îţi lasă ţie în grijă găsirea personalului necesar, consilierii localului Royal Palace Ballroom se vor ocupa de preparatele alese în bucătăria proprie. Toate felurile de mâncare vor fi pregătite de chefi cu experienţă şi vor fi servite de echipa proprie de ospătari, la orele convenite şi la temperaturile optime!

„Atunci când alegeţi un spaţiu exterior ar trebui să vă orientaţi către locaţii la care se ajunge uşor, dotate cu parcare proprie şi care au surse de curent pentru lumini şi microfoane. Puteţi apela la serviciile unui wedding planner care vă va ghida pe tot parcursul acestui proces. Tot el vă poate pune în temă cu aspecte la care poate nici nu v-aţi gândi că sunt, cu adevărat, importante pentru bunul mers al petrecerii.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Royal Palace Ballroom include în preţul meniului aranjamentele de masă, dar şi covorul roşu, florile artificiale şi stâlpii ornamentali de la intrarea în local. Experţi în organizarea nunţilor, botezurilor şi petrecerilor, specialiştii de la Royal Palace Ballroom îţi pot ghida alegerile, pentru un eveniment de bun gust. Găseşti localul exclusivist la un pas de Capitală, pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0