O nuntă înfloritoare precum… floarea soarelui! Cum să integrați tematica la petrecerea voastră?

O nuntă înfloritoare precum… floarea soarelui!  Cum să integrați tematica la petrecerea voastră?

Un simbol al verii, floarea soarelui poate fi, cu ușurință, parte din decorul unei nunți organizate în sezonul cald! Mijlocul verii este perioada ei de vârf și momentul perfect să… o invitați la petrecerea voastră. Consultanții de la Royal Palace Ballroom, „Locația de evenimente a anului 2023”, vă oferă inspirația pentru o nuntă cu un decor… înfloritor!

Care sunt simbolurile florii soarelui și cum o asortați?

De obicei, mirii care aleg să aducă floarea soarelui la nunta lor o fac tocmai pentru că floarea are o frumusețe aparte și poate crea singură un decor spectaculos, fără a avea nevoie de alte artificii de design. Potrivit specialiștilor, floarea soarelui este simbolul optimismului și veseliei, exact așa cum ar trebui să fie și viața în doi spre care se îndreaptă mirii!

„Superstiție sau nu, există miri care se ghidează după simbolistica elementelor, atunci când decid să le integreze la nunta lor. Iar floarea soarelui este unul dintre elementele des întâlnite, întrucât este asociată cu iubirea eternă, cu loialitatea și cu devotamentul.  În plus, prin coloristica strălucitoare creează un contrast special cu albul rochiei de mireasă, reușind, totodată, să scoată din anonimat orice decor și să creeze o legătură frumoasă între eveniment și momentul în care acesta are loc.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Chiar și mirii care își planifică evenimentul la începutul toamnei optează pentru o temă care pune accentul pe floarea soarelui. Și pentru că vorbim despre o plantă puternic colorată, multe cupluri se întreabă cum o pot asorta mai bine, ca să evite obținerea unor combinații nedorite: astfel, specialiștii spun că nunțile organizate vara ar trebui să facă echipă cu nuanțele mai pale, pe când toamna, este timpul contrastelor!

„Vara, recomandăm să combinați floarea soarelui cu alb și crem ori cu kaki și vernil, pentru un rezultat fin, plăcut, dar care, în același timp, amintește de puterea naturii. Toamna, puteți combina galbenul florii soarelui cu nuanțe de kaki și burgundy, dar și cu maro ciocolată, în contrast cu verde pădure. O altă combinație câștigătoare ar fi argintiul, alături de galben și de bleumarin.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Cum puteți pune floarea soarelui mai bine în evidență la nunta voastră? O puteți integra în elementele-cheie ale decorului și nu numai!

Aranjamente florale spectaculoase

Floarea soarelui va face spectacol în aranjamentele florale pe care toți invitații vor dori să le surprindă în fotografii! Puteți opta pentru aranjamente create strict din această floare sau în combinație cu alte plante. Aveți la îndemână arcadele create din floarea soarelui, verdeață și iarbă de pampas sau perdelele din flori, care vor crea un efect special. Toate vor oferi un aer rustic evenimentului vostru.

Floarea soarelui poate îmbrăca în mod inedit câteva zeci de felinare de dimensiuni mai mici sau mai mari, care vor asigura un iluminat intim. Puteți așeza obiectele astfel obținute direct pe mese, ca piese centrale, ori puteți lumina cu ajutorul lor aleile, în cazul în care evenimentul are loc în aer liber. Aceeași floarea soarelui poate îmbrăca și spătarele scaunelor, creând, din nou, un decor inedit. Optați însă pentru acest artificiu doar atunci când duceți lipsă de alte decorațiuni. Prea multe aranjamente florale aduse laolaltă încarcă spațiul.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Un efect de bun gust obțineți și atunci când creați aranjamente florale tip sferă doar cu ajutorul câtorva flori uriașe, pe care le puteți agăța ici, colo în sala de evenimente, dar și atunci când alegeți aranjamente florale curgătoare din floarea soarelui și verdeață, perfecte pentru prezidiu.

Buchetele de mireasă voluminoase fură privirile

          Floarea soarelui este, probabil, printre cele mai spectaculoase și, totuși, mai puțin populare alegeri atunci când vine vorba despre buchetul miresei. Purtătoarea trebuie să fie curajoasă: va avea în mâini un buchet spectaculos și… nu tocmai comod!

„Aranjamentele florale create din floarea soarelui au, prin definiție, dimensiuni mari. Dacă sunteți fană a lucrurilor discrete, atunci tema care aduce floarea soarelui în centru nu vă caracterizează. Un buchet de mireasă ar putea fi creat din crizanteme albe, spice de grâu și levănțică, alături, desigur, de floarea soarelui. Planta poate fi combinată și cu flori de câmp.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Nunțile de toamnă se asortează perfect cu un buchet… adaptat sezonului: apelați la un aranjament creat din floarea soarelui, mere decorative, miniroze galbene și floarea miresei, alături de multă verdeață.

Mărturii de nuntă cu floarea soarelui… eco

Permiteți-le invitaților să ducă și acasă puțin din farmecul nunții voastre! Cum anume? Prin intermediul mărturiilor, darurile voastre pentru ei! Uitați de clasicele cadouri care îi așteaptă pe mese și pe care le descoperă imediat ce ajung la eveniment.

„O idee originală, care să fie și în acord cu tema nunții, ar fi să le oferiți invitaților mărturii… naturale! Cu alte cuvinte, plicuri colorate, cu mesaje personalizate, care să conțină semințe de floarea soarelui și pe care invitații să le planteze acasă. Le veți oferi astfel mai mult decât un dar, va fi o metaforă a iubirii voastre. Plasați-le în mod inedit, în așa fel încât invitații să le descopere pe parcursul petrecerii.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Deliciile de la nunta voastră, în cea mai frumoasă formă

Nu este posibil ca floarea soarelui să nu se regăsească tocmai pe cel mai spectaculos desert pe care îl veți servi invitaților! Tortul miresei, un deliciu cu aromele dorite și acoperit în fondat alb, se va asorta de minune cu un decor realizat din floarea soarelui. Aveți la îndemână flori proaspete ori flori comestibile, realizate din zahăr.

„Cel mai frumos efect îl veți obține, desigur, cu ajutorul florilor naturale. Dezavantajul este că decorul nu va fi comestibil. Chiar și așa, mulți miri le preferă, întrucât ceea ce natura a creat este greu de recreat în laboratorul de cofetărie. Mare atenție însă, dacă nunta voastră este în afara sezonului, florile vor trebui aduse din destinații îndepărtate, așadar fiți pregătiți să plătiți suplimentar.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Ca să vă revanșați, puteți să le oferiți oferiți musafirilor deserturi comsetibile în totalitate la un candy bar tematic! Mini-brioșe create în formă de floarea soarelui vor face deliciul invitaților de toate vârstele!

          Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri, organizate în orice anotimp. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

          Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0